Ce bloggeri mai citiți? În afară de mine, of course :D

Acuma no, ce să mai zic, am și eu niște curiozități iscate de dorința de a înțelege mai bine, de a vă înțelege mai bine :) Căci știu că sunteți oameni care consumă, uneori chiar savurează mai multe bloguri și aș vrea să știu cam cum stăm din punctul ăsta de vedere. Sper că mă veți ajuta să iasă cu bine acest, hai să îi spunem, mic studiu, lucru pentru care vă mulțumesc din start :)

Cum știu că doar foarte puțini dintre voi, cei care mă citiți, comentează, v-aș propune să facem această ispravă în două etape. Adică în prima etapă să nominalizați voi în comentarii ce bloguri citiți, asta până duminică 23 seara (căci știu că unii dintre voi intrați doar la câteva zile aici), după care o să iau primele 10 bloguri nominalizate, în funcție de numărul de nominalizări și facem un sondaj. La care sondaj, v-ați prins, să poată să-și spună părerea și cei care, din diverse cauze, nu comentează. Că așa e frumos :))

Așadar, vă invit să purcedeți la nominalizări mai jos. Și vă mulțumesc din nou :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

113 thoughts on “Ce bloggeri mai citiți? În afară de mine, of course :D”

 1. pai ale mele se impart in 3 mari category: study/work, pleasure si altele :) asa ca la prima categorie am Blogul de Urbana, blogul Monicai Barbovschi, si blogul lui Vasile Dancu, la a doua am Blogul Comedica si Blogul lui Andrei de la Comedica, si restul…:)

  partea proasta e ca ceea ce am eu in reader cu pusca nici cum……….se anunta o sesiune de add-remove.

 2. citesc (aproape zilnic):

  arhi
  businessday.ro (ex khris.ro)
  empower
  milionarul mioritic
  dazzle
  andrei rosca
  riscograma

  si o gramada de altii, acum imi dau seama ca sunt f multe bloguri pe care le citesc apropae zi de zi :)

  PS: intentionat nu te-am mentionat, nici pe tine, nici pe ceilalti din dreamteam, sa va fac in ciuda :D :))

 3. Nu sunt chiar cel mai bun exemplu dar citesc mai mult Manafu, Bucurenci, Cosmin Alexandru, Simona Tache, Ascrie (Cristi Lupsa), Bookblog, portalHR, Careeradvisor, Mihai Stanescu, Stefan Murgeanu. succes la sondaj!

 4. zoso, piticu, arhi, denisuca, groparu, petreanu, visu, camionagiu, simonatache, trafictube, cabral, huidu, DC, chinezu, muzeuldefotografie, tolontan.

 5. Ioi…io daca ma apuc sa nominalizez….Arhi, Groparu, Dazzle, Andrei Rosca, Adrian Ciubotaru, Bookblog, Gloria (Social Butterfly), Petreanu, Manafu, Cosmin Alexandru, Cabral, Dojo, Tomatacuscufita, Grimcris, Sigina, Stefan Teisanu(laptopisetul), Piticu, Alex Negrea, TVDece, blogul lui Victor Antonescu http://victor.tfm.ro care e o somitate in animatie (ma delectez,asa, ca si copiii mici), Imperator Travels (tipul care a calatorit in peste 70 de tari), Criserb, Siblondelegandesc, Succes Dublu (Adrian Soare)

  Am 160 de bloguri in reader :))) :)) daca ma apuc sa ii nominalizez pe toti…citesc de la bloguri cu sute/mii de unici pe zi, pana la bloguri cu zeci de unici pe zi. Is foarte multi, sigur am sarit peste unii

 6. Info-delta.ro, pescaripe.net, artistu, dojo, lilisor, robintel, aiurea.eu, zaone.ro, pitici gratis, adi hadean, copolovici, groparu.ro, amar de zi, visurat, zoso, arhi, stargate.scifi.ro, nervuri.wordpress.com

 7. Am sa presupun ca te referi doar la autohtoni.
  Makavelis, Ciutacu, Dojo, Rezistenta Urbana, Palatul Sutu (inclusiv blogul lui foto), Knox, BunGust, Adelin Petrisor.
  Totusi, daca partea de recomandari o inteleg (ca barometru de preferinte), nu inteleg finalitatea sondajului, pentru ca ar fi o limitare cu rezultat oarecum previzibil.

 8. inphpwetrust
  seomoz
  petreanu
  sutu
  victorkapra
  adihadean
  tolo
  si cand imi da cate un link nevasta-mea silavaracald.cotcodacii unele chestii sunt amuzante daca ai rabdare sa le citesti

  nu stiu daca se pune dar ingeneral le citesc doar si fac rar comentarii doar cand ma intriga cate un subiect.

 9. Citesc (constant as spune):
  Groparu
  Arhi
  Cristian Sitcov (/whocoulddiz.be)
  Dan Lucian Stefancu (deceblog.net)
  Nebuloasa
  Ovi Sirb
  Ruxandra Predescu (printreranduri.eu)
  Tara Duveanu (taraduveanu.typepad.com)
  Alexandru Negrea
  Titus (www.titusblog.net)
  TVdece
  Visurat
  Zoso

 10. arhiblog.ro, bungust.com, costin.ro, dailycotcodac.ro, deceblog.net, dojoblog.info, dono.ro, groparu.ro, manafu.ro, makavelis.com, mariusmatache.ro, mirceamester.ro, moshemordechai.wordpress.com, moscalifar.eu, petreanu.ro, piticu.ro, razvanbb.ro, zoso.ro

 11. Chinezu, Arhi, Piticu, Alexandru Negrea, Manafu, Liana Mitroi, Titus, Ana Matei, Bobby Voicu, Ionut Oprea, Jurnalism Online, eCostin, reFresh, Kapra, Pagina de Media, Dragos Stanca – astea sunt in rss-ul meu :)

 12. Toate blogurile pe care le am pe blogroll, că de-aia mi le-am băgat :) , nu ???
  Iar acum, fiind în juriul concursului ” Blog de blog” citesc încă zeci de bloguri, pînă-mi dau lacrimile.

 13. Partea a doua =)) (Evident ca am uitat lume:)) ) Dragos Asaftei, Alex Dima, Ruxandra Predescu, Victor Kapra, Bobby Voicu, Adi Hadean, Oradeanul, Lilisor, Alle Oancea, Elena Ciric (minxieee :) ), Fata din port, Corina Georgescu, Lorand Minyo plus alte bloguri mai mici :D
  Bine unele nu scriu zilnic, dar nah… :D

 14. TVdece.ro, Groparu.ro, Dono.ro, Zoso.ro, Copolovici.ro (cand scrie), Ciupercutza.ro, eDoru.ro, pietricel.ro, sanuca.ro, moscalifar.eu, piticu.ro, arhiblog.ro astea le citesc zilnic in sensul ca sunt in reader. Ar mai fi unu’ chinezu.eu, dar nu stiu daca merita amintit pe pagina asta :P

 15. Citesc zilnic primele 200 de bloguri din Top Zelist. Cand am timp merg spre 300, asa de plictiseala si sete de informatie. Cam tot atatia ma citesc si pe mine.
  Citesc desigur si blogurile care s-au retras din Zelist.

 16. M-ati nominalizat si pe mine? nu-mi vine sa cred. Va multumesc si eu!

  P.S. Si eu il citesc pe groparu.ro ;)

  P.S. Hai sa nominalizez si eu cateva bloguri pe care le citesc din cele cca 400 :)

  Fulgerica, Nina, Zoso, Piticu, Arhi, Maddy, Visurat, Subiectiv, A. Dragos, Si blondele gandesc si mai sunt cateva ;)

 17. Eu am in rss fix 50 de bloguri care le includ, desigur si pe cee din bloggrol. Ca sa-mi monitorizez cumva timpul petrecut pe bloguri am o regula: daca vreau sa mai adaug un blog in rss, e musai sa scot altul. In general iese cel care n-a mai scris de mult. Ciudat e ca pana acum am stiut exact pe cine sa scot atunci cand am adaugat pe altcineva.

  Bineinteles ca mai ajung uneori din link in link pe cate un blog care-mi place si pe care mai si comentez, cum ar fi blogul de fata de exemplu. :D

 18. Nu am în Reader decât bloguri de afară.

  Dar de pe Twitter intru să citesc ce scriu Zoso, Arhi, Bobby, Cabral, Toma Nicolau, Andrei Cismaru, Subiectiv. Plus ciupituri de la alţii.

  Pe tine nu te citesc şi nu-ţi scriu comentarii. De fapt, n-am intrat niciodată pe chinezu.eu :)))

 19. Citesc multe constant, poate o sa va surprind dar cin cei considerati A-List nu citesc decat marele Chinez. Mai arunc ochii pe Makavelis, Moldoveanca Din Port, Timisorenii – Sirb, Nebuloasa, Tomata, DeCe. Citesc cu o deosebita placere povestioarele groparesti are stilul lui extraordinar de bun, mai citesc si TVDECEii.

  Ma citesc pe mine – ma uit in arhiva cand chiar aveam posturi misto si chiar scriam frumusel :)). In reader am foarte multe din diferite domenii (doar lucrez in online). Dar nu sunt deloc ahtiat dupa tutoriale gen cum sa te dai pe bloguri sau pe retele sociale si alte alea.

  In general , cand am timp si nu dau „mark all as read” in reader le iau pe toate (peste 3000) care au scris ceva nou, daca mi se pare interesant citesc, daca nu trec mai departe.

  Fidel ii sunt groparului, chinezului si albanezului :)). Restul cand au ceva de zis interesant pentru mine ii citesc, cand nu, trec mai departe.

 20. Ce e in blogroll citesc aprox zilnic : BlackSheepSound/Groparu/blogul colectiv Contributors/gasca de bloggeri de la Kamikaze (Mantzy, Prisacariu etc. ) , Makavelis, Sara, TvDeCe si mai sunt din exterior Riscograma, Rahoveanu si PiticiGratis ( desi nenorocitul le-a urat la cititori cancer intr-un post, ma rog, metehnele de-ale lui )

 21. aş vrea să nominalizez mai multe, din păcate nu mai am atât de mult timp ca pe vremuri…
  o să enumăr câteva: te citesc pe tine, diacritica, hădean, tudor chirilă, oana stoica mujea, groparu, pixelul albastru, refresh, film sinopsis, pe fata din ferentari, atunci când scrie, mai mai uit şi la blonda care gândeşte, manafu, olteanu. mai nou: cenuşă de trandafir. mai sunt, nu-mi vin acum în minte. plus cele ale prietenilor mei. :)
  şi bineînţeles, dacă îmi pică vreunul la recenzie care îmi place… îl ţin minte. :D

 22. Deci in afara de „Chinezu” (Cristian China-Birta) …

  „Amar de zi” (Vlad Petreanu)’ „Arhiblog” (Cetin Ametcea), „Dojo Blog” (Ramona Iftode), „Zoso’s Blog” (Vali Petcu).

 23. Doar .ro:
  Blogurile citite zilnic: Manafu, Refresh, MariusSescu si Chinezu :)
  Din cand in cand: Bobby Voicu,TitusBlog, Dojo, Zoso, Tomata cu Scufita, Haotik, Cristina Bazavan, Alexandru Negrea, DeCe, Concediaza-ti Seful!,Maldita, Costin.ro, Piticu.
  Intr-adevar, din cand in cand, ma mai trezesc si pe alte bloguri :D

 24. Visurat, DC, Groparu’, Moshe Mordechai, Fulgerica, Mek (ocazional), Mos Califar (ocazional), Makavelis, Piticu (ocazional), Amar de zi, Arhi, Zoso, Dvictor, – astea sunt alea unde ajung din link in link :). si chinezu’, evident

 25. Groparu, Tolo, Subiectiv, Codex Politicus, Gramo, Subiectiv, Nenea Lars si ceilalti din lista Leacul durerii, Mos Califar, plus linkuri de pe Twitter. De obicei evit articolele scrise doar pentru a polemiza pe teme dragi romanilor gen misoginism, rasism afectat, imi bag ceva in X (de la politicieni la servicii etc), si articolele reclama. In afara de astea, il mai citesc Manafu si Costin pe teme de social media. si cam atat din blogosfera romaneasca.

 26. cand am timp mai citesc blogul lui voiculescu sa vad ce mai zice, iar asa pentru lectura usoara blogul revistei the one..a si a lu mircea badea din cand in cand

 27. ZILNIC
  alexmazilu.ro
  piticu.ro
  ciutacu.ro
  moscalifar.eu
  dono.ro
  petreanu.ro

  CATEODATA
  zoso.ro
  arhiblog.ro
  mircea-badea.ro
  sutu.ro
  alecuracoviceanu.ro
  groparu.ro

 28. Guran, Turambar, Eftimie (foarte bun!), Voiculescu. Pe toti din exact acelasi motiv: au un stil foarte propriu de a scrie cu care rezonez.

 29. DailyCotcodac , Groparu, Eftimie.net, Simona Tache, Monoranu.ro, Dan Negru, AlinaConstantinescu.ro, Milf si Petrov, blogul meu :)), Titusblog.net, Amar de zi, Biziday, Reusite.wordpress.com, Blomamaind.wordpress.com , Cemaifac.eu si ce mai am prin blogroll.

 30. elenaudrea.ro – pentru a-mi readuce aminte de ce sunt bruneta
  danvoiculescu.net – pentru ca incepe sa se contureze ca optiune politica
  turambarr.blogspot.com – pentru complexitate, pentru ca iubeste Telega
  mircea-badea.ro- ..stiti si voi de ce
  crinantonescu.ro – pentru speranta ca va fi viitorul presedinte

 31. Hmm, văd că apar şi eu pe undeva *shocked*.
  Eu citesc blogosfera ieşeană, mai ales ăştia cu care mai arunc o minge la baschet, mai dau cu stângul în dreptul la fotbal, mai ies la o bere sau care mi-s prieteni dragi: somnulescu; marius sescu; lavinia biberi; seaqxx; paul (sanecitim.ro); iasivezi; pavel.romascani.ro; haipa; quadroq etc. + blogurile câtorva cântăcioşi (luna amară, grimus) + blogurile/site-urile din afară care conţin informaţii despre cercetare şi finanţare, 2-3 bloguri cu poezii (deşi alea le las mai mult pentru deviantart.com „diving”); krossfire.ro; dracmort; assaseya şi mai nou intru şi pe aici, pe chinezu.eu .
  Sorry, nu pun link-uri fiindcă sunt prea multe şi duc lipsă groaznică de odihnă, timp şi răbdare.

 32. Subscriu la ce spune Matei. Si eu eram curioasa si dornica sa aflu de bloguri bune de citit de care inca nu am auzit. Pe Zoso, pe Arhi, pe Pitic, stiai si stiam de la inceput ca ii citeste lumea… :)) Poate faci la sondaj imparteala sau alegi in asa fel incat sa nu fie evidente rezultatele. :D

 33. Offtopic: stiu ca e campanie, stiu ca se dau premii etc, dar pe mine ma tot enerveaza moneda asta care se tot plimba pe ecran. Da, stiu ca poate fi inchisa :)) Dar tot ma enevreaza :))

  Ontopic: Greu de zis, eu nici pe mine nu cred ca ma citesc zilnic :))

 34. ”Ce bloggeri mai citiți?”
  Întrebarea este pusă greșit. Sunt puțini cei care-i citesc pe bloggeri. Cei mai mulți scriu (comentează).
  Corect: pe ce bloguri mai comentați?
  ”foarte puțini dintre voi, cei care mă citiți, comentează” = incorect.
  Corect: Foarte puțini dintre voi, cei care comentează, mai și citesc.
  Cogito ergo sum. Incorect.
  Corect: Scribo, ergo sum.
  Dicenda, docte sileas reticenda. Sa spui cele ce trebuiesc spuse, sa taci cu chibzuinta cele ce trebuiesc tacute.

 35. Din cauza ca nu prea am timp anume pentru lectura blogurilor, in general citesc doar articole ale bloggerilor „mari” pe care le pescuiesc de pe Twitter (cred in puterea RTului).

  Regulat arunc un ochi pe aici:
  http://soringrumazescu.wordpress.com/
  http://www.floreacristian.ro/
  http://maria-popart.blogspot.com/

  Iar zilnic ma delectez cu articole de-ale craiovenilor mei:
  http://www.spuse.ro/
  http://licuriciulorb.com/
  http://miorlaieliinmiezdenoapte.wordpress.com/

 36. Pingback: Bloguri recomandate, bloguri de citit | Valentin Bosioc

 37. Pingback: Ce bloggeri citiți? Faza finală. Aia cu sondajul | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.