Două chestii chiar faine. Pe care vi le împărtașesc cu drag :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dilema veche împlinește 18 ani. Revista cu care am crescut. Care m-a format într-o măsură mult mai mare decât am crezut multă vreme. Pe care ani de zile am citit-o cu sfințenie. Și pe care și acum o cumpăr cu periodicitate (chiar dacă nu mai reușesc  să citesc toate articolele, că deh, așa e a cuma poezia…). O publicație pentru care am un respect deosebit. Și căreia îi urez din tot sufletul meu un mare, mare ”La mulți ani” și îi doresc să bucure mintea și sufletul altor generații, așa cum a făcut-o în cazul meu :) Pentru cei interesați, în seara asta, de la 19.00, la Teatrul Nottara, are loc o întâlnire cu publicul, la care vor participa Andrei Pleşu (director fondator al „Dilemei vechi”), Radu Cosaşu (scriitor) şi Mircea Vasilescu (redactorul-şef al revistei).

Battle of the Fans. Cum să nu îmi placă ideea organizării unei competiții de anvergură între trupe timp de 6 luni? Adică niște cântări live, care să bucure gustul amatorului de prestații în fața ta, nu de pe CD, bașca faptul că asta e o șansă foarte mișto pentru niște trupe care cântă excelent, dar de care nu prea aude lumea (și sunt destule de astea)? Premiile sunt adevărate și ajunge, luate la grămadă, pe la vreo 20.000 de euro. A început perioada de înscrieri, așa că dacă sunteți trupeți, intrați și vedeți mai multe despre ce zice regulamentul competiției. Dacă aveți nelămuriri, pistonați-l pe Antonio Eduard, că el e capul răutăților :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)