De ce nu facem mai des de astea, măi oameni buni?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Mulțumim Sorin pentru filmarea de mai jos, care ilustrează perfect ce zic eu aici :)

Aseară am fost la concertul pentru Cioini. Unde au cântat Make cu Imperfect și Vlad Dulea cu Interzis. Și, din nou, m-am simțit atât de bine printre oamenii aceia cu suflet mare care au fost ieri pe acolo, încât mi-e crescut și mie sufletul :) Întâmplări ca acestea ne onorează ca oameni, ne adună la un loc pentru a vedea că există acea parte plină a paharului numit viață, pe care, din păcate, unii dintre noi îl sorbim prea repede, fără să fim atenți la ce bem sau cu cine o facem…

Uitându-mă cu emoție la ce se întâmplă aseară, pe scenă și prin public, mi-a pus întrebarea din titlu. De ce nu facem de astea mai des, măi oameni buni? De ce ne trebuie mereu motive, care de cele mai multe ori sunt înălțătoare, e drept, pentru a ne întâlni, pentru a ne simți bine împreună? Ce ne împiedică, spre exemplu, să stabilim o zi din lună, în fiecare lună, pe care să o declarăm ”Ziua ieșitului în offline”? Și în care să facem exact ce am făcut aseară, adică să ne simțim bine. Să lăsăm măcar pentru câteva ore într-o seară avatarurile să meargă în concediu și ființa noastră onlineeană să tragă un pui de somn binemeritat. Oameni care să ne cânte și să ne încânte găsim printre ai noștri și ar face-o cu mare bucurie. Iar noi ne vom bucura de bucuria lor și de faptul că suntem împreună. Gândiți-vă la asta :)

Ieri s-au strâns aproape 5000 de euro. Fapt îmbucurător. Dar mai e mult până departe. Așa că vă rog să intrați pe blogul lui Cioni, unde aveți acolo toate informațiile cum puteți ajuta. Și, atât cât puteți, să faceți ce trebuie. Mulțumesc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “De ce nu facem mai des de astea, măi oameni buni?”

 1. Stiu ca nu a fost cu intentie, tocmai de aceea ti-am si atras atentia :). Jos palaria pentru aceasta postarea si pentru incercarea de a-l ajuta pe Andrei si pe multi altii aflati in situatii asemanatoare.

 2. Da ai dreptate stimabile. Daca se hotaraste o astfel de zi pe luna pot oferii o seara de marti la MoJo cu muzica buna. Dar musai sa facem permise de OFFLINE:)) oferim reduceri in baza permisului:)
  In rest ma bucur pentru reusita serii pentru Cioini si va multumesc si eu tuturor care ati fost acolo.

  O zi frumoasa

 3. Pingback: Folk On for Life! | mosneagu'

 4. Pai, Edy, hai, fa layout-uri de permise de offline :)

  In alta ordine de idei, multumiri tuturor celor care au dat aseara prin Mojo. Mi-am amintit cat de ciudata era imbinarea de simtiri in sufletul meu, acum un an. Am crescut serios in 2010.

 5. o ieşire de genu ăsta nu strică măcar o dată pe săptămână.
  să uităm că avem viaţă şi on-line şi să trăim viaţa cu adevărat.
  crezi că pe viitor când ăştia mici de 14 ani s-or duce în oraş doar să bea un suc şi la o poveste off-line?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)