De ce nu facem mai des de astea, măi oameni buni?

Later edit: Mulțumim Sorin pentru filmarea de mai jos, care ilustrează perfect ce zic eu aici :)

Aseară am fost la concertul pentru Cioini. Unde au cântat Make cu Imperfect și Vlad Dulea cu Interzis. Și, din nou, m-am simțit atât de bine printre oamenii aceia cu suflet mare care au fost ieri pe acolo, încât mi-e crescut și mie sufletul :) Întâmplări ca acestea ne onorează ca oameni, ne adună la un loc pentru a vedea că există acea parte plină a paharului numit viață, pe care, din păcate, unii dintre noi îl sorbim prea repede, fără să fim atenți la ce bem sau cu cine o facem…

Uitându-mă cu emoție la ce se întâmplă aseară, pe scenă și prin public, mi-a pus întrebarea din titlu. De ce nu facem de astea mai des, măi oameni buni? De ce ne trebuie mereu motive, care de cele mai multe ori sunt înălțătoare, e drept, pentru a ne întâlni, pentru a ne simți bine împreună? Ce ne împiedică, spre exemplu, să stabilim o zi din lună, în fiecare lună, pe care să o declarăm ”Ziua ieșitului în offline”? Și în care să facem exact ce am făcut aseară, adică să ne simțim bine. Să lăsăm măcar pentru câteva ore într-o seară avatarurile să meargă în concediu și ființa noastră onlineeană să tragă un pui de somn binemeritat. Oameni care să ne cânte și să ne încânte găsim printre ai noștri și ar face-o cu mare bucurie. Iar noi ne vom bucura de bucuria lor și de faptul că suntem împreună. Gândiți-vă la asta :)

Ieri s-au strâns aproape 5000 de euro. Fapt îmbucurător. Dar mai e mult până departe. Așa că vă rog să intrați pe blogul lui Cioni, unde aveți acolo toate informațiile cum puteți ajuta. Și, atât cât puteți, să faceți ce trebuie. Mulțumesc.

7 comentarii la “De ce nu facem mai des de astea, măi oameni buni?

 1. Ali Răspunde

  Este Cioini, de la Cioinigel :)

 2. chinezu Răspunde

  @Ali
  iertare, am mancat o litera, nu a fost cu intentie :)
  multumesc pentru tragerea de ureche :)

 3. Ali Răspunde

  Stiu ca nu a fost cu intentie, tocmai de aceea ti-am si atras atentia :). Jos palaria pentru aceasta postarea si pentru incercarea de a-l ajuta pe Andrei si pe multi altii aflati in situatii asemanatoare.

 4. Edy Răspunde

  Da ai dreptate stimabile. Daca se hotaraste o astfel de zi pe luna pot oferii o seara de marti la MoJo cu muzica buna. Dar musai sa facem permise de OFFLINE:)) oferim reduceri in baza permisului:)
  In rest ma bucur pentru reusita serii pentru Cioini si va multumesc si eu tuturor care ati fost acolo.

  O zi frumoasa

 5. Folk On for Life! | mosneagu'
 6. Diana Răspunde

  Pai, Edy, hai, fa layout-uri de permise de offline :)

  In alta ordine de idei, multumiri tuturor celor care au dat aseara prin Mojo. Mi-am amintit cat de ciudata era imbinarea de simtiri in sufletul meu, acum un an. Am crescut serios in 2010.

 7. katairobi Răspunde

  o ieşire de genu ăsta nu strică măcar o dată pe săptămână.
  să uităm că avem viaţă şi on-line şi să trăim viaţa cu adevărat.
  crezi că pe viitor când ăştia mici de 14 ani s-or duce în oraş doar să bea un suc şi la o poveste off-line?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: