E bine că au ajuns și bloggerii obiect de studiu?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Chinezu cum sunt, am uitat să vă spun că studiul este executat de Diana :)

Cică, zice o vorbă, atunci când cineva se uită mai atent la tine, atunci începi să exiști cu adevărat. Așa și noi, bloggerii. Adică nu, mai ales noi. bloggerii. Pentru că această categorie nouă de prestatori de servicii și pseudo-servicii nu poate exista în afara publicului, a celor care ne citesc. Frumusețea unui blog, dacă îmi permiteți împrumutul citativ, stă în ochiul privitorului. Iar când privitorul devine unul înarmat cu o lupă modernă și care vrea să ne bage într-un insectar modern, carevasăzică ne-am ridicat la profesionistul statut de obiect de studiu. Ceea ce înseamnă că, pe undeva prin insectarul eternității, o să fim și noi prinși cu ac de gămălie să se uite generațiile viitoare, cu o curiozitate relativă la noi…

După o introducere atât de savantă de mă speriu și io citind-o :)), hai să vă spun care e faza. Aveți aici (dați click cu încredere, că e special pentru voi, cititorii chinezu.eu :D) un chestionar, la care vă rog să răspundeți. Pentru că sunt foarte curios ce aveți de spus despre subsemnatul și despre urmările lui prin blogosferă :D Că așa învăț și eu despre voi și, după apariția studiului, o să învățați și voi mai multe despre cum mă vedeți voi pe mine :) Vă mulțumesc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

18 thoughts on “E bine că au ajuns și bloggerii obiect de studiu?”

  1. Bloggerii români sunt de mult obiect de studiu. Chiar acum se coc două studii ştiinţifice la Universitatea din Bucureşti care au ca studiu de caz blogosfera românească. Oamenii deştepţi spun însă că o comunitate va exista cu adevărat cînd va începe să se autoanalizeze. Deci aşteptăm şi de la bloggeri propriile studii serioase.

  2. un mic bug: la intrebarea „cum citesti blogul” daca rasounzi doar prin „alt mod” si lasi acolo o descriere, te obliga sa bifezi totusi si una din optiunile de mai sus

    in rest, am raspuns cu brio ;)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)