Știați că există un Card bancar de fapte bune?

V-am spus de ce Unicredit este brandul meu bancar favorit. Și cum alegerea mea nu are nici o legătură, oarecum paradoxal, cu bankingul :)) Acum vă mai aduc un argument. Pe care l-am văzut la Cristina. Și care îmi place foarte tare :) Și pentru care o felicit pe Anca și pe toată gașca de acolo. Și pe Sorana și gașca faină de acolo :) Cu care mi-e dor să mai hăhăim la câte o cafea :)

Este vorba despre Cardul de fapte bune de la Unicredit Tiriac, cardul pe care, dacă-l folosești, banca donează din fondurile sale 1% din valoarea fiecărei tranzacții pe care tu o efectuezi. O idee simplă și foarte mișto :)

Știu că unii dintre voi vor calcula acum că, de fapt, banca nu pierde, ci câștigă întotdeauna și alte de astea. Pe care eu nu că nu le bag în seamă, dar prefer să mă uit la fondurile care se strâng astfel și care ajung la UNICEF. Eu la asta mă uit, nu stau să calculez. Și nu, aceasta nu este o postare plătită. Să vă fie rușine dacă ați gândit asta. Și chiar nu glumesc când zic ce zic.

9 comentarii la “Știați că există un Card bancar de fapte bune?

 1. Smile Reply

  Trecand peste facptul ca e o idee ageniala a bancilor de a crea profit in criza e totodata o contributie enorma pentru societate.

  Hai jos palaria :)

 2. Bucur Reply

  o idee buna merita aplauze. :))

 3. Glass and Iron Reply

  Este o ideea foarte inteligenta ! O stiu de pe vremea “minimartienilor” – daca luai “o mana” de martieni mici si urati firma dona 1 leu pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer.

  A oferi spre cumparare produse sau servicii care participa la o campanie este o modalitate cat se poate de transparenta de a arata ce face firma respectiva cand vine vorba de responsabilitate sociala corporativa (numai o parte fiindca fiecare mai are si alte actiuni, de exemplu “Concursul de debut literar UniCredit” ajuns la editia a IIIa).
  Bineinteles aceste informatii se gasesc si in documentele firmei dar cine sta sa “cotrobaie” pe net “ia sa vad eu daca din preaplinul lor mai dau si altora”. Asa ca, direct, li se spune oamenilor : “uite, eu dau ceva din castigul meu” taind “macaroana” celor care carcotesc despre “uite si imbuibatii astia cum sug da’ n-ar da o letcaie nici morti”.
  Cum ziceam, o ideea foarte inteligenta !

  Iar asta de acum si mai inteligenta fiindca poate nu am copii sa le dau martieni mici si urati. :)

 4. gabriel Reply

  urasc bancile dar sunt constient ca fara ele nu se poate, cat despre banca x ca ii mai buna ca y nu sunt de acord toate sunt la fel

 5. Certificat energetic Reply

  Bancile ne trateaza oricum cu cel mai mare dispret ! Suntem doar niste platitori de rate …. fara drepturi doar cu datorii …

 6. laura Reply

  marketing bun. misto ideea, zic.

 7. Bass player Reply

  @Certificat energetic > Pe mine nu m-au/nu ma trateaza cu dispret…

 8. Certificat energetic Reply

  @Bass player > Ti-au aplicat ordonanta 50 ? (adica ti-au schimbat contractul conform ordonantei ? )

 9. Mihai Reply

  S-a ajuns de la fapte bune la schimbat de contracte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.