23.07.2017

Știați că există un Card bancar de fapte bune?

V-am spus de ce Unicredit este brandul meu bancar favorit. Și cum alegerea mea nu are nici o legătură, oarecum paradoxal, cu bankingul :)) Acum vă mai aduc un argument. Pe care l-am văzut la Cristina. Și care îmi place foarte tare :) Și pentru care o felicit pe Anca și pe toată gașca de acolo. Și pe Sorana și gașca faină de acolo :) Cu care mi-e dor să mai hăhăim la câte o cafea :)

Este vorba despre Cardul de fapte bune de la Unicredit Tiriac, cardul pe care, dacă-l folosești, banca donează din fondurile sale 1% din valoarea fiecărei tranzacții pe care tu o efectuezi. O idee simplă și foarte mișto :)

Știu că unii dintre voi vor calcula acum că, de fapt, banca nu pierde, ci câștigă întotdeauna și alte de astea. Pe care eu nu că nu le bag în seamă, dar prefer să mă uit la fondurile care se strâng astfel și care ajung la UNICEF. Eu la asta mă uit, nu stau să calculez. Și nu, aceasta nu este o postare plătită. Să vă fie rușine dacă ați gândit asta. Și chiar nu glumesc când zic ce zic.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Îmi zici și mie cât să cer pe o postare?

Cum se zice corect: blogger sau bloger?

9 comentarii

 1. marți, 11 ianuarie 2011, 18:23

  Trecand peste facptul ca e o idee ageniala a bancilor de a crea profit in criza e totodata o contributie enorma pentru societate.

  Hai jos palaria :)

  Răspunde
 2. marți, 11 ianuarie 2011, 20:46

  o idee buna merita aplauze. :))

  Răspunde
 3. Glass and Iron
  marți, 11 ianuarie 2011, 21:01

  Este o ideea foarte inteligenta ! O stiu de pe vremea „minimartienilor” – daca luai „o mana” de martieni mici si urati firma dona 1 leu pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer.

  A oferi spre cumparare produse sau servicii care participa la o campanie este o modalitate cat se poate de transparenta de a arata ce face firma respectiva cand vine vorba de responsabilitate sociala corporativa (numai o parte fiindca fiecare mai are si alte actiuni, de exemplu „Concursul de debut literar UniCredit” ajuns la editia a IIIa).
  Bineinteles aceste informatii se gasesc si in documentele firmei dar cine sta sa „cotrobaie” pe net „ia sa vad eu daca din preaplinul lor mai dau si altora”. Asa ca, direct, li se spune oamenilor : „uite, eu dau ceva din castigul meu” taind „macaroana” celor care carcotesc despre „uite si imbuibatii astia cum sug da’ n-ar da o letcaie nici morti”.
  Cum ziceam, o ideea foarte inteligenta !

  Iar asta de acum si mai inteligenta fiindca poate nu am copii sa le dau martieni mici si urati. :)

  Răspunde
 4. marți, 11 ianuarie 2011, 22:16

  urasc bancile dar sunt constient ca fara ele nu se poate, cat despre banca x ca ii mai buna ca y nu sunt de acord toate sunt la fel

  Răspunde
 5. marți, 11 ianuarie 2011, 22:26

  Bancile ne trateaza oricum cu cel mai mare dispret ! Suntem doar niste platitori de rate …. fara drepturi doar cu datorii …

  Răspunde
 6. marți, 11 ianuarie 2011, 23:11

  marketing bun. misto ideea, zic.

  Răspunde
 7. miercuri, 12 ianuarie 2011, 09:17

  @Certificat energetic > Pe mine nu m-au/nu ma trateaza cu dispret…

  Răspunde
 8. miercuri, 12 ianuarie 2011, 11:44

  @Bass player > Ti-au aplicat ordonanta 50 ? (adica ti-au schimbat contractul conform ordonantei ? )

  Răspunde
 9. marți, 18 ianuarie 2011, 16:51

  S-a ajuns de la fapte bune la schimbat de contracte…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *