Lepșă cu un cuvânt și o poză. Și un ”mulțumesc” :)

Later edit: Poza de mai jos, tocmai am aflat, aparține Dianei, căreia îi mulțumesc pentru una din cele mai sugestive poze din activitatea mea 2.0 :)

Ionuț mă provoacă să spun care mi s-a părut poza anului și cuvântul anului. Am stat un pic să mă gândesc ce să aleg… Pentru că 2010 a fost pentru mine un an atât de plin, din multe puncte de vedere. Aș putea spune, cum mi-a zis un prieten din online, că a fost ”anul chinezului” :)

Cuvântul pe care îl aleg reprezentativ pentru 2010 este speranță. Pentru că am speranța că 2011 va fi anul mai bun care îl va pregăti pe foarte bunul an 2012, care, la rândul lui, îl va pregăti pe excelentul 2013 :) În plan personal, anul acesta a fost anul în care am plantat niște semințe (îmi scuzați clișeul, dar chiar nu am știu cum să îi zic altfel…), așă că am speranța ca anul viitor să îmi arate semne bune :)

Acuma fotografia… Am impresia că, nu știu de ce, îngrozitor de multă lume are probleme în a rosti un cuvânt atât de simplu, dar atât de împlinit și de necesar de multe ori precum ”mulțumesc”. De parcă dacă am mulțumi cuiva ne-am înjosi prea mult pentru cât de buni suntem noi. Cu toate acestea, este unul din cele mai firești gesturi posibile :)

Am spus-o de nu știu câte ori că onlineul românesc nu ar fi fost la fel dacă Manafu nu ar fi făcut ce a făcut el. Nu detaliez, îmi știți părerea. Iar acum o ilustrez și cu poza de mai jos :)

PS. Zău dacă mai știu cine a făcut poza asta la SMS Cluj :) Așa că dacă vă recunoașteți opera, vă rog să ziceți ca să vă pot menționa ca sursă și, firește, să vă mulțumesc :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Lepșă cu un cuvânt și o poză. Și un ”mulțumesc” :)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.