Diseară la Rugby Santa, iar de la 22.00 în emisiune la GSP TV

Later edit: Cum tânăra speranță Arhi nu mai poate ajunge, îi ia locul în echipa de bloggeri tovarășu Make :D

Faină o să fie seara asta, presimt io :) Pentru că de pe la 19.00 o să fiu în Pubul Stejar la excelenta acțiune Rugby Santa (dar de care am aflat prea târziu ca să mă pot implica serios în ea…), unde vom bea niște bere. Vă aștept cu drag pe toți cei care vreți să și beți bere, dar să și contribuiți cu cât puteți la acțiunea cu pricina :)

Apoi, de la 22.00, intru în emisiune la GSP TV. Nu mă întrebați despre ce o să vorbim că habar nu am :)) Dar la cât sunt io de bun, putem vorbi și de arborele genealogic al pelicanului de Galapagos sau, dacă nu există, de ce nu există și cine sunt mă-sa și tac-su :)) Ce știu aproape cu certitudine este că vor fi lângă mine în studio două tinere speranțe ale bloggingului autohton, cărora le fac cinstea de a fi contemporani cu mine, adică el și el :D

A, pentru cei care se întreabă cum de am ajuns noi, 3 papagali care se pricep la sport mai puțin decât au uitat ei am un singur mesaj: întrebați-vă nu de ce am ajuns noi în emisiune, ci de ce nu ați ajuns voi acolo. Când o să înțelegeți asta sau măcar să încercați să înțelegeți, o să fie mai bine și pentru voi :)

6 comentarii la “Diseară la Rugby Santa, iar de la 22.00 în emisiune la GSP TV

 1. Liviu Răspunde

  Deci deseara mai uit la gsp, sa spui si numele meu in emisiune :)) glumeam „fireste”

 2. robbie Răspunde

  tu stii cu ce se mananca sportul, Arhi la fel. dar Piticu?! parerea mea este ca mai degraba merita chemat un Adi Zabava sau Alex Enasescu. :)

 3. daninho Răspunde

  azi nu-s acasa si nul vad :(… mama lui de Dolce…

 4. beekeer Răspunde

  simplu dl Birta China: restul nu ajung in emisiuni fiindca nu le place sa linga in fundul lui Voiculescu via Petreanu ,Ciutacu, etc.

 5. Mihai Răspunde

  @beeker: cata sinceritate…te-ai straduit ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: