Cine vine cu mine joi să vedem Inception? Și să bem un vin :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe vremea când Inception făcea furori, am recunoscut pe twitter că #eunuamvazutinception :)) Și am văzut că mai erau o grămadă care, ca mine, nu văzuseră capodopera. Ne-am râs pe tema asta în acel moment. Dar azi văd că Nebuloasa zice, tot pe twitter, că tot nu a văzut filmul. Motiv pentru care m-am enervat și, cu largul concurs al tovarășului Dantemir, am pus la cale următoarele:

Joi, 30 decembrie 2010, de la ora 18.00, ne vedem la Grill Pub (Splaiul Independentei, nr. 296, vis-a-vis de statia de metrou fosta Semanatoarea, aveți harta mai jos) ca să vedem Inception. Este proiector și tot ce trebe acolo, iar din partea casei o să primim câte un pahar de vin fiert, din câte am înțeles. Dacă nu e așa, tot beți un pahar de vin fiert, pentru că îl dau eu :))

Așadar vă rog să vă anunțați intenția de a veni la film. Nu că ar fi nu știu ce organizare la milimetru, dar să știm măcar în mare cam câți suntem acolo :) Vă așteptăm.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

21 thoughts on “Cine vine cu mine joi să vedem Inception? Și să bem un vin :D”

  1. Pingback: Acordarea cetaţeniei ungare va reunifica naţiunea « Popateapa's Blog

  2. Nea Chini’ e foarte posibil ca joi dimineata sa ajung in capitala cu fratelo si sa plecam in 31 pe zi… Deci e foarte probabil sa aterizam pe acolo… Nu promitem nimic, insa daca aterizam pe acolo ne primiti, asa-i?

  3. Vin fiert??? Inception??!! Asta da faina combinatie!!! Ce mi-ar fi placut sa vin si eu, da-s la mama naibii !!! Oricum, un vin fiert tot il beau maine…!!! :) Have fun people!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)