Vă băgați la un sondaj, așa mai de Crăciun? :D

Încep prin a-mi cere scuze că vă dau de lucu acum când lumina sărbătorilor fie să ajungă în sufletele voastre (da, știu este al 34432 SMS cu asta pe care tocmai îl primiți :D), dar lumea merge înainte, chiar dacă este Crăciun :))

Faza este că am onoarea de a fi singurul membru al juriului (mă rog, eu însușimi sunt un juriu, iertată-mi fie modestia :D) la concursul ”Stop violenței TV”, care a avut un succes care m-a lăsat și pe mine cu gura căscată. Dar înainte de a vă spune cum a fost cu concursul, mai bine să vă rog cele de mai jos, ca să fim practici.

Vă rog să intrați pe pagina de FB a concursului și să mă ajutați să decid care din fotografiile de acolo va primi ca premiu o multifuncțională. Să trăiți și merci :)

Acuma să explic care a fost faza cu campania. Ideea era să iasă cât mai mulți copii din casă și să meargă pe la muzee și biblioteci în acea zi. Organizatorii au făcut parteneriate cu astfel de instituții publice în toată țara, astfel că în ziua cu pricina mai mult de (vă țineți bine???) 20.000 de copii au lăsat televizorul pentru acțiuni mult mai mișto. Ați reținut? O inițiativă pornită din suflet a ajuns să se propage și să atingă atât de multă lume. Mie mi se pare excepțional. Chapeau!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Vă băgați la un sondaj, așa mai de Crăciun? :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)