5 lucruri făcute în 2010. De fapt, 6 :)

Cu oareșce întârziere, răspund Biancăi la leapșa cu numele din titlu. Pe care am mai primit-o și de la Pietricel, de la Tudor. Credeam că o să îmi fie mai greu să aleg, dar nu, e totul atât de simplu :) Le iau în ordinea importanței, cum e și firesc :)

1. M-am bucurat din toată ființa mea de familia incredibilă cu care am avut norocul să mă pricopsesc :) Faptul că am reușit și anul acesta să fiu, în doze măcar acceptabile :)), tată și soț este categoric realizarea anului.

2. DreamTeamRO. Multă lumea mi-a spus că toată tevatura cu noi 6 oameni atât de diferiți este doar un foc de paie. Și că se va termina rapid totul. Dar uite că, după atâta vreme, nu numai că nu am pus punct acestui proiect personal pentru fiecare dintre noi, dar l-am și întărit. Este o surpriză și petru mine că am reușit să ne strângem 6 tâmpiți și să rămânem uniți, dar o supriză plăcută :))

3. Am continuat cu încăpățânare să cred că sportul românesc înseamnă mai mult decât spălatul pe dinți al lui Becali sau nara cu care a tras Mutu mucosolvan. Au trecut 2 ani de sportlocal.ro, timp în care am învățat enorm și în care mi-am format baza pe care o să construiesc acest proiect de acum înainte.

4. Am lansat politicalocala.ro, un proiect care, deși deja țuțerii au început să îl muște de cur, va crește frumos și, în câțiva ani, va înseamna ceva, mai mult decât ceva acilea la noi în ograda mioritică. O să vedeți voi :)

5. Am luat o decizie care va fi pariul meu personal pentru anul viitor. O voi anunța în ianuarie :) Și, la egalitate, mă mândresc cu faptul că am făcut și eu o mică parte din succesul calificării României la Cupa Mondială din Noua Zeelandă. La rugby, firește :)

10 comentarii la “5 lucruri făcute în 2010. De fapt, 6 :)

 1. Law Răspunde

  referitor la puctul 4, ma intereseaza si pe mine ce platforma ai folosit pt site? :)

  …de n’o fi cu banat!

 2. DrCriss Răspunde

  Ai uitat cui o trimiți mai departe. Mai sunt câteva zile în care poate fi completată, deci nu ar trebui să se oprească aici :)

 3. DrCriss Răspunde

  @Law WordPress a folosit și acolo :)

 4. cici Răspunde

  mai fumezi?

 5. Mariciu' Răspunde

  Destule! Oricum.. prima-i baza, felicitări!

 6. globber Răspunde

  hmmm..bafta in continuare (P.S: o leapsa pe link )

 7. A.Dragos Răspunde

  Felicitări!

  BTW, şi eu ţi-am lăsat leapşa asta. :D http://adragosphoto.info/5-lucruri-facute-in-2010/

 8. iYli Răspunde

  Succes in continuare! :)

 9. Marius Răspunde

  No’ felicitari si succes in continuare ^^.

 10. Mihai Răspunde

  Bafta multa cu politicalocala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: