5 lucruri făcute în 2010. De fapt, 6 :)

Cu oareșce întârziere, răspund Biancăi la leapșa cu numele din titlu. Pe care am mai primit-o și de la Pietricel, de la Tudor. Credeam că o să îmi fie mai greu să aleg, dar nu, e totul atât de simplu :) Le iau în ordinea importanței, cum e și firesc :)

1. M-am bucurat din toată ființa mea de familia incredibilă cu care am avut norocul să mă pricopsesc :) Faptul că am reușit și anul acesta să fiu, în doze măcar acceptabile :)), tată și soț este categoric realizarea anului.

2. DreamTeamRO. Multă lumea mi-a spus că toată tevatura cu noi 6 oameni atât de diferiți este doar un foc de paie. Și că se va termina rapid totul. Dar uite că, după atâta vreme, nu numai că nu am pus punct acestui proiect personal pentru fiecare dintre noi, dar l-am și întărit. Este o surpriză și petru mine că am reușit să ne strângem 6 tâmpiți și să rămânem uniți, dar o supriză plăcută :))

3. Am continuat cu încăpățânare să cred că sportul românesc înseamnă mai mult decât spălatul pe dinți al lui Becali sau nara cu care a tras Mutu mucosolvan. Au trecut 2 ani de sportlocal.ro, timp în care am învățat enorm și în care mi-am format baza pe care o să construiesc acest proiect de acum înainte.

4. Am lansat politicalocala.ro, un proiect care, deși deja țuțerii au început să îl muște de cur, va crește frumos și, în câțiva ani, va înseamna ceva, mai mult decât ceva acilea la noi în ograda mioritică. O să vedeți voi :)

5. Am luat o decizie care va fi pariul meu personal pentru anul viitor. O voi anunța în ianuarie :) Și, la egalitate, mă mândresc cu faptul că am făcut și eu o mică parte din succesul calificării României la Cupa Mondială din Noua Zeelandă. La rugby, firește :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “5 lucruri făcute în 2010. De fapt, 6 :)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.