Dragi firme, uite cum puteți fenta statul perfect legal

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

E visul nostru, al oricărui amărăștean sau miliardar care trăiește sau, după caz, supraviețuiește în România. Nu neapărat să furăm statul, deși el ne fură cu o mojicie trainică, ci să îl fentăm, să îi dăm o mică UE, căci, zău, merită cu vârf și îndesat.

Firmele sunt cele mai hăituite în România de azi. Și o să fie multă vreme de acum înainte. Așa că, dacă se poate fenta statul perfect legal, de ce să nu o facem?

Bleah, iar m-am întristat când am deschis subiectul ăsta…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Dragi firme, uite cum puteți fenta statul perfect legal”

 1. „Așa că, dacă se poate fenta statul perfect legal, de ce să nu o facem?”
  Nu stiu daca e argumentul cel mai forte, daca pot de ce nu? Nu poti sa plesnesti pe cineva doar pentru ca poti,sau ma rog…
  In mod evident, sunt din categoria care ar vrea sa nu dea nici 1 leu statului pentru ca nu imi ofera nimic si nu m-a sprijinit cu nimic, ca sa nu mai vorbim de ajutor ca nu are rost.
  Am plins 3 luni anul trecut dupa banii platiti la stat pe final de an cu firma, erau cam juma de masina noua midlle class.

 2. Celor carora le pare rau ca dau bani la stat, probabil li se pare ca dupa aceea nu vor vedea nimic bun facut din acei bani. Vremurile in care traim i-a facut pe oameni foarte suspiciosi….. neincrezatori. Sincer, sunt curios care va fi numarul care vor vota la viitoarele alegeri….. Eu zic ca unul foarte mic, si de acum incolo acest numar va scadea, daca nu se va schimba ceva

 3. @Gyerko Szabolcs- Laszlo
  O sa se schimbe personajele, strategia ramine aceeasi, o sa fie clipuri electorale noi si lumea o sa mearga din nou la vot, cu totii o sa avem sperante, asta doar de suprafata, structura nu se schimba odata formata asa, e greu.
  Vezi cat timp a stat Iliescu la putere, pina si afara, vezi ce face Obama(nimic din ce a zis) si concluzioneaza tu. Nu exista valori, morale sau etice, pentru cei de la putere exista banul+puterea pozitiei+interese si atat. Multumesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)