Cu cine beau o cafea la Starbucks? Grea decizie…

Ce frumos a fost să vă citesc poveștile… Așa de frumos că mai că îmi vine să fac în fiecare lună câte o campanie de asta ”Spune o poveste” :) Pentru că așa, după cum îmi spunea unul din participanți pe mail, ”mi-am adus aminte că am multe de povestit” :)

Mulțumesc Starbucks pentru că a avut ideea asta mișto de campanie ”Poveștile sunt daruri. Împarte-le!” și că mi-a făcut onoarea să fac parte din ea :)

Mulțumesc mult pentru participare pintravel, Alex, Peschetta, Reveica, Cristina, Ana, Pavel, Duntz, Marius, Antonio, Caius, Răzvan, Chixovici și celor care au spun o poveste în comentarii aici pe blog sau pe FaceBook. Sunteți niște minunați și sper din toată inima că vom avea ocazia sa bem cândva o cafea – voi – o bere – eu :)) Și vă rog din suflet să nu vă opriți din povestit. Că e păcat :)

Câștigătorii cu care o să beau o cafea mâine, 14 decembrie, de la 19.30 la Starbucks Plaza România sunt Cătălina, Ionuț, Anne-Marie. Să veniți cu povestirile la voi ca să ne bucurăm de lectura lor și acolo :) Și dacă aveți niște cărți pe acasă pe care ați vrea să le donați, să le aduceți cu voi pentru că vor ajunge la SOS Satele Copiilor :)

Greu a fost să mă decid, vă spun sincer. Cred că nu o să mai fac de astea pe viitor. Sau, dacă mai fac, o să vă invit pe toți la o cafea sau la o bere, că așa nu se mai poate :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Cu cine beau o cafea la Starbucks? Grea decizie…”

 1. @the_Anne-Marie
  lasa, draga, atata munca, hai la cafea mai bine :))

  @peschetta
  sa nu am ambitie daca nu te scot la o cafea saptamana viitoare la prima ora :))))))))

  @zapacita
  multumim. sa stii ca daca ma lasa aia acolo beau o bere cu gandul la tine :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)