Cu cine beau o cafea la Starbucks? Grea decizie…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ce frumos a fost să vă citesc poveștile… Așa de frumos că mai că îmi vine să fac în fiecare lună câte o campanie de asta ”Spune o poveste” :) Pentru că așa, după cum îmi spunea unul din participanți pe mail, ”mi-am adus aminte că am multe de povestit” :)

Mulțumesc Starbucks pentru că a avut ideea asta mișto de campanie ”Poveștile sunt daruri. Împarte-le!” și că mi-a făcut onoarea să fac parte din ea :)

Mulțumesc mult pentru participare pintravel, Alex, Peschetta, Reveica, Cristina, Ana, Pavel, Duntz, Marius, Antonio, Caius, Răzvan, Chixovici și celor care au spun o poveste în comentarii aici pe blog sau pe FaceBook. Sunteți niște minunați și sper din toată inima că vom avea ocazia sa bem cândva o cafea – voi – o bere – eu :)) Și vă rog din suflet să nu vă opriți din povestit. Că e păcat :)

Câștigătorii cu care o să beau o cafea mâine, 14 decembrie, de la 19.30 la Starbucks Plaza România sunt Cătălina, Ionuț, Anne-Marie. Să veniți cu povestirile la voi ca să ne bucurăm de lectura lor și acolo :) Și dacă aveți niște cărți pe acasă pe care ați vrea să le donați, să le aduceți cu voi pentru că vor ajunge la SOS Satele Copiilor :)

Greu a fost să mă decid, vă spun sincer. Cred că nu o să mai fac de astea pe viitor. Sau, dacă mai fac, o să vă invit pe toți la o cafea sau la o bere, că așa nu se mai poate :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Cu cine beau o cafea la Starbucks? Grea decizie…”

 1. @the_Anne-Marie
  lasa, draga, atata munca, hai la cafea mai bine :))

  @peschetta
  sa nu am ambitie daca nu te scot la o cafea saptamana viitoare la prima ora :))))))))

  @zapacita
  multumim. sa stii ca daca ma lasa aia acolo beau o bere cu gandul la tine :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)