How to (Web) ajungi project manager la sportlocal.ro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă spuneam că am plăcerea (care e de partea mea) și onoarea (care e de partea organizatorilor :D) de a fi blogger oficial al super evenimentului How to Web. Și când zic super, apoi dacă nu mă credeți dați un ochi pe la speakeri, căci vor fi prezenți Mike Butcher, chief editor la Techcrunch Europa, Reshma Sohoni, the big kahuna de la Seed Money, Patrick de Laive, cofondator The Next Web, Ramu Yalamanchi, șăfu mare de la HI5 și atâția alții. Precizare: dacă numele astea sau firmele (ca să zic așa) pe care le reprezintă nu vă spun nimic, atunci nu citiți mai departe, căci nu cred că sunteți în target :)

Bun. Ca să nu o mai lungim, spun direct că pun la bătaie un bilet la acest eveniment (care altfel ar costa înspre vreo 200 de euro altfel), cam cel mai tare din zona asta din ultima (lungă) vreme. Dar, cum acesta este un eveniment antreprenorial (dacă nu este, lasă că îl declar io așa :D), aș vrea să munciți un pic pentru a obține acest bilet. Să munciți ca și cum ați niște antreprenori :) De aceea vă propun exercițiul de mai jos. Cine câștigă exercițiul, obține biletul la How to Web și fenomenala oportunitate de a sta de vorbă la nivel extrem de serios cu je :D

Preambul
De aproape 2 ani mă distrez și eu cum pot (înțelegeți ghilimelele) cu sportlocal.ro, un proiect tare drag mie și care încet, încet începe să crească așa de frumos pe cât îl vreau eu :) M-am gândit să vă propun acest exercițiu antreprenorial bazat pe sportlocal.ro pentru că știu foarte bine acest proiect (vă dați seama :D), așa că pot să apreciez la adevărata lor valoarea propunerile voastre. În plus, l-am ales pentru că, firește, mă ajută și pe mine acest exercițiu :)

No amu…
Să zicem că io vreau să vă angajez ca project manager/șef de site/ați înțeles ideea la sportlocal.ro. Și pentru că vreau o viziune fresh asupra direcției spre care să mă îndrept cu siteul, nu vă dau multe detalii despre proiect, ci vreau ca voi să îl studiați un pic și să îmi spuneți cum vedeți dezvoltarea siteului cu voi la șefia lui.

Ce m-ar coafa să văd
Ar fi culmea să vă spun eu cum să vă structurați ideile, având în vedere că sunteți candidați pentru șefia unui proiect de asemenea anvergura :D Dar, totuși, ca să fim pe aceeași lungime de unde vă spun doar atât: think big!

Chestiuni tehnice
Deadlineul pentru trimiterea propunerilor voastre este 26 octombrie. Vă rog să le trimiteți pe mail la cristi.china pe gmail. Nu vreau să scrieți jumătate de DEX, dar nici trei rânduri. Nu există limitare, voi știți cum vă puteți vinde cel mai bine :)

Nota bene
Vă rog să luați în serios acest exercițiu. Pentru că dacă mă impresionați la modul serios, s-ar putea să nu rămână doar exercițiu și să colaborăm serios la sportlocal.ro :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “How to (Web) ajungi project manager la sportlocal.ro”

 1. bun bun; mie imi place povestea asta; cred insa ca lipseste este obiectivul
  tu spui “vreau o viziune fresh asupra direcției spre care să mă îndrept cu siteul” dar nu inteleg incotro
  vrei trafic general, vrei trafic concentrat pe o nisa, vrei monetizare, vrei o comunitate activa

  altfel spus, inteleg ca un investitor/intreprinzator/proprieter este responsabil cu obiectivul iar un manager (adica ce cauti tu) este responsabil cu viziunea pentru atingerea obiectivului (obiectivelor)
  makes sense?

 2. de fapt tu cauti un Business Developer, si nicidecum un Project Manager, daca imi permiti :) . Sunt diferente majore, chiar daca online-ul romanesc a facut praf notiunile de management de proiect (ca deh … avem nevoie de buzzword “manager”, si ne place mult cuvantul “proiect”). Oricum i-ai spune, sper sa iti gasesti omul potrivit!

 3. Deah, specialiști anonimi care se pierd în detalii privind denumirea unei funcții. Se pare că m-am grăbit cu crowdsourcing meu, ar trebui o mulțime de oameni care să se priceapă mai întâi.

  Omul are un site, dorește idei de îmbunătățire/schimbare, nimic mai simplu. Cu toată istoria noastră, dacă-mi este permis, o să trimit și eu un mail mai pe seară sau mâine dimineață. Nu-mi caut de lucru, dar posibil să am măcar o idee utilă.

 4. Pingback: Uneori am impresia că nu îmi merit cititorii… | Chinezu

 5. Pingback: Maine sunt prezent la How to Web « Blogul lui Sorin Grumazescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)