Am primit un premiu fenomenal. Plus o mare dezamăgire

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Aseară am fost la Gala Let’s Do It Romania. Dar nu ştiam ce mă aşteaptă :) Au m-am dus ca un gest de respect pentru echipa care a reuşit fenomenala performanţă să scoată 250.000 de români la curăţenie într-o singură zi, acţiune pe care eu o consider cel mai mare exerciţiu de solidaritate românescă după Revoluţie. O reuşită fantastică, mai ales în acestă ţară în care nici măcar spaima de foame nu scoate mai mult de câteva mii…

I-am aplaudat aseară din inimă pe toţi cei care au avut vreo contribuţie la succesul Let’s Do It Romania. Şi m-am emoţionat când, la finalul manifestării, întreaga echipă a proiectului s-a urcat pe scenă şi am putut să îi aplaudăm în picioare şi să îi ovaţionăm aşa cum merită pentru că au reuşit să facă ceva ce multă lume a considerat că e imposibil.

Am primit şi un ciocan drept în freză aseară. Dar unul atât de frumos… :) Pentru că am primit şi eu o diplomă pentru că am sprijinit, aşa cum m-am priceput, această campanie. M-am emoţionat, recunosc :) Dar şi ruşinat un pic. Chiar le spuneam Mădălinei şi lui Pandutzu că parcă acuma, când am primit o asemenea onorantă băgare în seamă, mi-e un pic ruşine că nu am sprijinit proiectul mai cu foc…

Dezamăgirea ţine de supărarea mea mai veche. Pe care mi-am adus-o aminte brutal aseară.Când am primit diploma, acolo pe scenă, am spus doar, parafrazândul pe cel dintâi nesimţit al ţării, căruia i s-a rupt magistral de acest proiect fenomenal, „Să-ţi fie ruşine, Traian Băsescu”. Cam cum am zis fix a doua zi după Let’s Do It România la Antena 3. Nesimţiţilor!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Am primit un premiu fenomenal. Plus o mare dezamăgire”

  1. Mai, chinezule, mai… lasa mai si tu supararea aia deoparte de momentele de bucurie… :-)
    Or mai fi ocazii sa se implice presedintele tarii in proiecte din astea.

    Iti multumim pentru sprijin si sustinere!
    Liana

  2. Pingback: No news is good news | Career Advisor

  3. Pingback: Și, altfel, cu protecția mediului cum mai stăm? | Chinezu

  4. Pingback: Cum promovați voi, ca bloggeri, Lets Do It Romania? | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)