“The cincimea” mea bloggeristică

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am am amânat destul de mult să îi răspund lui Andrei Roşca dintr-un simplu motiv: m-am speriat când am văzut cât de clar era răspunsul pe care urma să îl dau. Mult prea clar. Şi mult prea simplu. Şi cum în viaţă am învăţat că nimic nu e simplu, am ezitat să îi răspund din prima şi am preferat să mă mai gândesc un pic. Degeaba, tot la acelaşi rezultat am ajuns :)

Habar nu am cum s-a ajuns aici, să îmi fie atât de uşor să nominalizez 5 bloggeri pe care îi apreciez şi pe care îi urmăresc constant. “Bloggeri de suflet” cum le spune Andrei… Habar nu am de ce aceştia reprezintă “the cincimea” pentru mine :) E drept că mai am încă 2 persoane care sunt aproape de a sparge cercul ăsta, dar nu vă spun încă cine :D

Aaaaa, încă ceva înainte de a-i nominaliza pe cei 5. Gaşca din DreamTeamRo iese din discuţie, pentru că am o relaţie cu totul aparte cu băieţii ăia duşi cu pluta, aşa că nu se pune :D

Cristian Manafu. Da, ştiu, e a doua oară când scriu azi despre el. Dar aşa s-a nimerit. Sau, poate, nu :) Este omul pe care îl apreciez pentru faptul că ajută extrem de multă lume doar de dragul de a ajuta. Ceea ce, in my book, e motiv de scos pălăria şi de salutat respectuos. Cristi m-a ajutat foarte mult cu sfaturi la începuturile mele onlineene, aşa cum face cu toţi care i se adresează. Respect!

Bobby Voicu. Am relaţionat excelent de când ne-am cunoscut. Poate pentru că amândoi am fost cam derbedei la viaţa noastră (nu dădea, Bobby, nu dădea :D), adică ne-am furat-o destul de dur în anii ăia care ne-au călit şi care ne-au pregătit pentru ce a urmat. Bobby este unul din oamenii care ar sări în ajutorul tău instant, fără să mai stea pe gânduri. Respect!

Cristina Bazavan. Ne ştim de multă vreme. O relaţie ciudată, întreruptă o perioadă din motive şi mai ciudate. Dar poate tocmai de aceea o apreciem :) Cristina are o viziune unică asupra vieţii şi o determinare teribilă de a face ceea ce trebuie făcut. Ea înţelege lumea aşa cum puţini dintre noi o fac. Orice discuţie serioasă cu ea e un punct de reper în a-ţi ordona gândurile. Respect!

Adi Hădean. Amândoi băimăreni. Deşi nu prea ne-am intersectat pe când stăteam pe malurile râului Săsar, din diverse pricini. Apoi lumea 2.0 ne-a adus împreună. Şi bine îmi pare :) Adi e unul din oamenii cu cel mai mult bun simţ ever ever. Cam prea mult uneori :) Îl apreciez enorm pentru că m-a făcut să îmi aduc aminte că asta e ce contează cel mai mult: să fii om. Respect!

Andrei Roşca. E destul de enervant câteodată, ştiu. Mai ales când îl cunoşti prima data. Dar după aia, pe măsură ce te intersectezi de mai multe ori cu el, nu ştiu cum dracu de ajunge să îţi placă din ce în ce mai mult şi să apreciezi teribil la el consecvenţa nu de a fi consecvent cu orice preţ, ci de a plăti orice preţ ca să fie consecvent :) Respect!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on ““The cincimea” mea bloggeristică”

  1. Nu se mai zice “dusi cu pluta”! Se zice “dusi cu netul” (adica dusi cu sorcowe’buu 2.0). Adica, asa se zicea in era 2.0. Acum, sa vedem, pe cand o mai creste scorwebul, la 3.0., cum o sa se mai zica.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)