Dragilor, îmi cer scuze pentru întârziere

În ultima perioadă am avut niște zile, dar ce zic io zile, sunt săptămâni tare zbuciumate. Și îmi pare că tot așa o să fie de acum înainte. Așa că a cam sosit momentul, pe care îl bănuiam, dar pe care, sincer, îl doream mult mai târziu, în care trebuie să renunț la niște obiceiuri burgheze de-a dreptul, gen ”lasă că pun leapșa asta la taskuri, o rezolv mâine că astăzi nu am vreme” și să mă ocup de astfel de chestiuni pe loc, pentru că faza cu amânatul nu mai merge…

Și uite cum, pe nesimțite (și da, ca un nesimțit) am tot amânat să răspund la câte o leapșă, până s-au adunat cele de mai jos, la care, cu toată jena și părerea de rău că le bag la grămadă, trebe să răspund la toate pe scurt și într-un singur post. Dar cum știu că voi mă iubiți mai ceva ca sarea în bucate, știu că o să mă iertați :D

Așadar, let us begin, cum ar spune un primar de comună din Senegal.

Monica mă întreabă care sunt cele mai interesante bloguri de politicieni. Eu pot doar să îți spun că sunt foarte subiectiv când zic ce zic mai încolo și că apreciez nu neapărat blogurile, cât oamenii care le scriu. Deci de departe cei mai simpatici îmi sunt Alina și Mihai (dap, liberali, fi-mi-ar stângismul să-mi fie :D).

Foarte mișto leapșa de la Vladimir, care mă întreabă pe cine aș vrea la un interviu, dacă aș putea alege pe oricine :D Faină ideea, nu zic, dar groaznic de greu răspunsul :)) Cu toate acestea, cred că l-aș alege pentru un interviu pe… :)) (fill in the blanks dacă vreţi, că mie nu îmi vine nimic în creierii capului :D)

Alex îmi zice că viața merită trăită și mă invită să zic de ce (sau cel puțin așa înțeleg eu)… La mine e simplu: viața merită trăită să mă bucur de minunatul zâmbet al și mai minunatei mele Mara, de înțelepciunea copilărească fenomenală cu care mă lovește Alecul meu drag din când în când și de plăcerea cu care văd că doamna sufletului meu începe să facă riduri alături de mine :)

Tovarășa Minxiee mă pune să mă scarpin la neuron și să arăt cu degetul înspre o melodie care să arate cum și-a pus internetul amprenta asupra culturii. Hard one… Dar, perspicac cum mă știți :D, io am ales-o pe asta de mai jos :D

Cum arată desktopul meu vrea să știe Sandu Ionuț. Ia mai jos să îi satisfac această curiozitate, cu riscul să îl dezamăgesc profund :))

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Dragilor, îmi cer scuze pentru întârziere”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.