Dragilor, îmi cer scuze pentru întârziere

În ultima perioadă am avut niște zile, dar ce zic io zile, sunt săptămâni tare zbuciumate. Și îmi pare că tot așa o să fie de acum înainte. Așa că a cam sosit momentul, pe care îl bănuiam, dar pe care, sincer, îl doream mult mai târziu, în care trebuie să renunț la niște obiceiuri burgheze de-a dreptul, gen ”lasă că pun leapșa asta la taskuri, o rezolv mâine că astăzi nu am vreme” și să mă ocup de astfel de chestiuni pe loc, pentru că faza cu amânatul nu mai merge…

Și uite cum, pe nesimțite (și da, ca un nesimțit) am tot amânat să răspund la câte o leapșă, până s-au adunat cele de mai jos, la care, cu toată jena și părerea de rău că le bag la grămadă, trebe să răspund la toate pe scurt și într-un singur post. Dar cum știu că voi mă iubiți mai ceva ca sarea în bucate, știu că o să mă iertați :D

Așadar, let us begin, cum ar spune un primar de comună din Senegal.

Monica mă întreabă care sunt cele mai interesante bloguri de politicieni. Eu pot doar să îți spun că sunt foarte subiectiv când zic ce zic mai încolo și că apreciez nu neapărat blogurile, cât oamenii care le scriu. Deci de departe cei mai simpatici îmi sunt Alina și Mihai (dap, liberali, fi-mi-ar stângismul să-mi fie :D).

Foarte mișto leapșa de la Vladimir, care mă întreabă pe cine aș vrea la un interviu, dacă aș putea alege pe oricine :D Faină ideea, nu zic, dar groaznic de greu răspunsul :)) Cu toate acestea, cred că l-aș alege pentru un interviu pe… :)) (fill in the blanks dacă vreţi, că mie nu îmi vine nimic în creierii capului :D)

Alex îmi zice că viața merită trăită și mă invită să zic de ce (sau cel puțin așa înțeleg eu)… La mine e simplu: viața merită trăită să mă bucur de minunatul zâmbet al și mai minunatei mele Mara, de înțelepciunea copilărească fenomenală cu care mă lovește Alecul meu drag din când în când și de plăcerea cu care văd că doamna sufletului meu începe să facă riduri alături de mine :)

Tovarășa Minxiee mă pune să mă scarpin la neuron și să arăt cu degetul înspre o melodie care să arate cum și-a pus internetul amprenta asupra culturii. Hard one… Dar, perspicac cum mă știți :D, io am ales-o pe asta de mai jos :D

Cum arată desktopul meu vrea să știe Sandu Ionuț. Ia mai jos să îi satisfac această curiozitate, cu riscul să îl dezamăgesc profund :))

5 comentarii la “Dragilor, îmi cer scuze pentru întârziere

 1. eftimie Răspunde

  Bre, e-adevarat ca s-au adunat toate dar Civ 4? Acum, cand a aparut Civ5? (care mi se pare mai cumsecade ca 4 da’ nici pe departe aşa mişto cum erau primele)

 2. chinezu Răspunde

  @eftimie
  pai io cand iti spun ca sunt mai vetust decat pentium 1… :)))))))))

 3. Elena Răspunde

  Multumesc pentru raspuns :) Make e mandru :P

 4. alina gorghiu Răspunde

  Bre, ce bine ca mai esti si subiectiv din cand in cand :)

 5. sandu ionut Răspunde

  mult respect….ti-ai adus aminte.Niciodata nu e prea tarziu…
  cat despre desktop….destul de incarcat :)) dar cum zic si eu …toate iconitele imi sunt de folos (la un moment dat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: