Păi și dacă io, rocker, nu am fost la Guns n Roses, ce?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Eu nu am fost la concertul Guns n Roses. Din două motive mari și late. Și extremamente subiective până în măduva rockerului care am fost, sunt și o să fiu ever, ever. Motivul 1: Axl mi s-a părut întotdeauna un mare cretin. Punct. Motivul 2: fără Slash, trupa asta e ca și cum nu ar mai avea Guns în nume, iar pentru Roses mă duc la florărie, nu la concert (asta am spus-o și pe FaceBook, recunosc :D).

Unii mi-au reproșat că, prin adoptarea acestei poziții, aș arunca un vot de blam asupra celor care s-au dus la concert. Say what???? Nu mă întrebați cum au ajuns la această concluzie aiuritoare, că și mie îmi scapă profund asemenea subtilități. Sunt un adept declarat al postulatului de-a dreptul celest ”fiecare cu pizda ma-sii”, încât nu numai că nu am nici o problemă cu cei care au fost la concert, ba chiar îi felicit că au făcut ceea ce au simțit că trebuie să facă. Pentru că fix asta am făcut și eu, drept pentru care nu m-am dus :)

Cum a fost concertul? Îmi pasă prea puțin, sincer. Unii vor spune că a fost excepțional, alții că a fost o mizerie. Ca la orice concert. Adică, pardon, ca la orice public.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Păi și dacă io, rocker, nu am fost la Guns n Roses, ce?”

  1. Tata, nu e nici 7 jumate dimineata si tu ai deja articol? Ca azi-noapte cand lucram la filmele cu Mr Ciocan nu-l publicasei. Eu sunt aici la tine acum pentru documentare cica.

    O parere de om care-si alege cu grija concertele la care merge: a fost o mizerie. O sonorizare de rahat, o asteptare de rahat a mult iubitilor Shit’on’roses dupa cum ii voi apela de-acum incolo, probabil, o scena de concert de provincie (probabil acolo se afla Bucurestiul pe harta lor) si o grafica pe ecrane pe care un roman platit cu 500 de dolari o batea la fund.. Mi-a placut de baietii si fetele de la BGS, a caror organizare a fost super ok cu grupuri intermediare, anunturi asupra intrarilor prin mini-megafoane si control corporal cu zambetul pe buze. Deci n-ai pierdut nimic. Cand doua din bucatile muzicale de succes din concert au fost un Pink Floyd intr-o pauza a Shit’on’roses si un solo de chitara din Pink Panther, iti formezi o idee. Nu ma leg de balade ca au fost super bine primite. Dar la 23:54 se pleca masiv si cred ca concertul a mai tinut ceva.

    Dupa concertul de aseara apreciez inca mai mult vocea lui Vlad Dulea si interpretarile Trupei Atelier.

  2. Se cheama ca ai o buna intuitie. Nu regret experienta concertului, doar costul exagerat al accesului raportat la organizare si show. A fost cel mai slab concert la care am fost in ultimii doi ani, dar mi-ar fi parut rau sa nu-l vad pe dement pe scena tragand de voce :)

  3. Guns inseamna Axl si Slash … nici Slash nu e branza mare fara Axl …singura piesa care o scos-o mai de doamne ajuta, a fos Be the Ball … oricum, daca lipseste un membru din vechea componenta a trupei Guns, ii ca si cum il vad pe slash fara palarie… HIDOS! :-))

  4. Pingback: Ce nu v-a placut la Guns? at » piticu .ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)