21.07.2017

Păi și dacă io, rocker, nu am fost la Guns n Roses, ce?

Eu nu am fost la concertul Guns n Roses. Din două motive mari și late. Și extremamente subiective până în măduva rockerului care am fost, sunt și o să fiu ever, ever. Motivul 1: Axl mi s-a părut întotdeauna un mare cretin. Punct. Motivul 2: fără Slash, trupa asta e ca și cum nu ar mai avea Guns în nume, iar pentru Roses mă duc la florărie, nu la concert (asta am spus-o și pe FaceBook, recunosc :D).

Unii mi-au reproșat că, prin adoptarea acestei poziții, aș arunca un vot de blam asupra celor care s-au dus la concert. Say what???? Nu mă întrebați cum au ajuns la această concluzie aiuritoare, că și mie îmi scapă profund asemenea subtilități. Sunt un adept declarat al postulatului de-a dreptul celest ”fiecare cu pizda ma-sii”, încât nu numai că nu am nici o problemă cu cei care au fost la concert, ba chiar îi felicit că au făcut ceea ce au simțit că trebuie să facă. Pentru că fix asta am făcut și eu, drept pentru care nu m-am dus :)

Cum a fost concertul? Îmi pasă prea puțin, sincer. Unii vor spune că a fost excepțional, alții că a fost o mizerie. Ca la orice concert. Adică, pardon, ca la orice public.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

The Rebound, un fel de apă sfințită americănească

Io când vreau să mă culturalizez, apoi de foioioioi

7 comentarii

 1. miercuri, 22 septembrie 2010, 06:37

  Tata, nu e nici 7 jumate dimineata si tu ai deja articol? Ca azi-noapte cand lucram la filmele cu Mr Ciocan nu-l publicasei. Eu sunt aici la tine acum pentru documentare cica.

  O parere de om care-si alege cu grija concertele la care merge: a fost o mizerie. O sonorizare de rahat, o asteptare de rahat a mult iubitilor Shit’on’roses dupa cum ii voi apela de-acum incolo, probabil, o scena de concert de provincie (probabil acolo se afla Bucurestiul pe harta lor) si o grafica pe ecrane pe care un roman platit cu 500 de dolari o batea la fund.. Mi-a placut de baietii si fetele de la BGS, a caror organizare a fost super ok cu grupuri intermediare, anunturi asupra intrarilor prin mini-megafoane si control corporal cu zambetul pe buze. Deci n-ai pierdut nimic. Cand doua din bucatile muzicale de succes din concert au fost un Pink Floyd intr-o pauza a Shit’on’roses si un solo de chitara din Pink Panther, iti formezi o idee. Nu ma leg de balade ca au fost super bine primite. Dar la 23:54 se pleca masiv si cred ca concertul a mai tinut ceva.

  Dupa concertul de aseara apreciez inca mai mult vocea lui Vlad Dulea si interpretarile Trupei Atelier.

  Răspunde
 2. miercuri, 22 septembrie 2010, 07:11

  Si eu zic la fel. Guns nu mai exista de cand Axl si Slash nu mai sunt in aceeasi trupa. Velvet Revolver e slab, iar Axl n-are cum sa tina tupa asta de unul singur. Long live Appetite for Destruction :)

  Răspunde
 3. miercuri, 22 septembrie 2010, 07:18

  Se cheama ca ai o buna intuitie. Nu regret experienta concertului, doar costul exagerat al accesului raportat la organizare si show. A fost cel mai slab concert la care am fost in ultimii doi ani, dar mi-ar fi parut rau sa nu-l vad pe dement pe scena tragand de voce :)

  Răspunde
 4. miercuri, 22 septembrie 2010, 08:13

  Guns inseamna Axl si Slash … nici Slash nu e branza mare fara Axl …singura piesa care o scos-o mai de doamne ajuta, a fos Be the Ball … oricum, daca lipseste un membru din vechea componenta a trupei Guns, ii ca si cum il vad pe slash fara palarie… HIDOS! :-))

  Răspunde
 5. miercuri, 22 septembrie 2010, 09:33

  de acord cu tine, fara Slash nu are farmec

  Răspunde
 6. fii atent!
  miercuri, 22 septembrie 2010, 11:15

  si daca tu, roacar, nu ai fi fost la ac/dc, ce?

  Răspunde
 7. miercuri, 22 septembrie 2010, 12:08

  […] intr-un fel de after party, ca doar pensionarii se duceau acasa sa doarma.Da,  avea dreptate Chinezu care zicea ca nu vrea sa vina la concert ca Guns erau misto pe vremea lui. Dar si acum cred ca au […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *