Dacă nu aţi fost la o degustare de bere, păcat…

Recunosc cu deosebită umilinţă, ca mare băutor de bere* ce mă cred, că nu am fost în viaţa mea la o degustare de bere. Asta până vineri, când tovarăşu’ Ionuţ Oprea m-a târât după el (vorba vine, că io când aud de bere… :D) la o astfel de degustare, împreună cu musiu Adi Hădean (cu care am prestat a doua zi la evenimentul cu pricina :D).

Din start vă spun că Beer O’Clock, unde s-a întâmplat degustarea, mi se pare o locaţie foarte pe sufletul meu, adică mititică, deci mai personală (adică te ataşezi urgent de ea), fără fiţe, deci nu îţi stă berea în gât când o bei :D

Degustarea a fost oferită de Jolly Beer, mai precis de maistrul berar Joachim Reuling şi de administratorul companiei (şi un excelent partener de stat la poveşti după aia :D) Olivia Indrecan.

Despre berile gustate (nu degustate, clar, că io am băut tot ce mi s-a pus în faţă :D) pot să spun un singur cuvânt: excelente. Sigur că io sunt mai din popor, obişnuit cu Timişoreana, Ursus şi Silva Neagră, dar berile de la degustarea Jolly Beer sunt din altă gamă, muuuult mai bună.

Toate berile au fost bune, dar alea şi mai bune, adică pe care le-aş cumpăra fără să ezit o secundă, sunt TAP 4 Mein Grunes şi St. Georgen Kellerbier (nu dau link pentru că nu e pe siteu, nu ştiu de ce..). Ocazie cu care am aflat că io cu Arhi nu avem nici o legătură în materie de gusturi de bere, ceea ce nu ne va impiedica pe viitor, desigur, să ne bem berile, cu hăhăiala de rigoare :D

*Am dat linkul către TAP 4 Mein Grunes pentru că aia mi s-a părut cea mai bună bere de la degustarea respectivă. Plus că nu am folosit faza asta cu steluţă şi cu notă de subsol aici la mine pe blog şi am zis că e cazul să o încerc şi pe asta :))

8 comentarii la “Dacă nu aţi fost la o degustare de bere, păcat…

 1. Nicu Răspunde

  Bine mai si la prietenul tau nu te-ai gandit? :)))

 2. chinezu Răspunde

  @Nicu
  cum dracu sa nu ma gandesc, bai???
  ce poti zice si tu…
  m-am gandit tot timpul si ma uitat mereu inspre usa sa nu cumva sa apari sa ne bei toata berea :))))))))))))))))))))))

 3. Scriu Pareri Răspunde

  Norocosule!
  auzi… daca te mai taraste careva la chestii de-stea si nu te descurci… sa-ti amintesti ca ai aici pe blog comentatori care saliveaza :)

 4. ihearlights Răspunde

  Bine ma Nea Chini. Ma trezesc si eu, somnoros asa, si primu articol ce il citesc e asta. Despre BERE frate. Pai ma faci sa avortez de dimineata sincer.
  Mai ne areti si tot felul de wies bier, si altele. Nu-i fain deloc ce faci! :P

 5. vac65 Răspunde

  Auuuuuuu. Si astia sunt si in Timisoara. Ma duc la oglinda sa-mi dau palme. Gata de maine fac harta. Multzam de post.

 6. chinezu Răspunde

  @Scriu Pareri @ihearlights
  promit ca data viitoare sa ma gandesc la voi
  adica sa ma gandesc ca ce buna bere beau io si ca voi nu sunteti langa mine :)))))))))))))

  @vac65
  io ajung pe 29 in timisoara si poate le fac o vizita surpriza :D
  da’ nu mai spune la nimeni…

 7. Nu ştiam multe lucruri despre bere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: