Dacă nu aţi fost la o degustare de bere, păcat…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Recunosc cu deosebită umilinţă, ca mare băutor de bere* ce mă cred, că nu am fost în viaţa mea la o degustare de bere. Asta până vineri, când tovarăşu’ Ionuţ Oprea m-a târât după el (vorba vine, că io când aud de bere… :D) la o astfel de degustare, împreună cu musiu Adi Hădean (cu care am prestat a doua zi la evenimentul cu pricina :D).

Din start vă spun că Beer O’Clock, unde s-a întâmplat degustarea, mi se pare o locaţie foarte pe sufletul meu, adică mititică, deci mai personală (adică te ataşezi urgent de ea), fără fiţe, deci nu îţi stă berea în gât când o bei :D

Degustarea a fost oferită de Jolly Beer, mai precis de maistrul berar Joachim Reuling şi de administratorul companiei (şi un excelent partener de stat la poveşti după aia :D) Olivia Indrecan.

Despre berile gustate (nu degustate, clar, că io am băut tot ce mi s-a pus în faţă :D) pot să spun un singur cuvânt: excelente. Sigur că io sunt mai din popor, obişnuit cu Timişoreana, Ursus şi Silva Neagră, dar berile de la degustarea Jolly Beer sunt din altă gamă, muuuult mai bună.

Toate berile au fost bune, dar alea şi mai bune, adică pe care le-aş cumpăra fără să ezit o secundă, sunt TAP 4 Mein Grunes şi St. Georgen Kellerbier (nu dau link pentru că nu e pe siteu, nu ştiu de ce..). Ocazie cu care am aflat că io cu Arhi nu avem nici o legătură în materie de gusturi de bere, ceea ce nu ne va impiedica pe viitor, desigur, să ne bem berile, cu hăhăiala de rigoare :D

*Am dat linkul către TAP 4 Mein Grunes pentru că aia mi s-a părut cea mai bună bere de la degustarea respectivă. Plus că nu am folosit faza asta cu steluţă şi cu notă de subsol aici la mine pe blog şi am zis că e cazul să o încerc şi pe asta :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Dacă nu aţi fost la o degustare de bere, păcat…”

 1. Bine ma Nea Chini. Ma trezesc si eu, somnoros asa, si primu articol ce il citesc e asta. Despre BERE frate. Pai ma faci sa avortez de dimineata sincer.
  Mai ne areti si tot felul de wies bier, si altele. Nu-i fain deloc ce faci! :P

 2. @Scriu Pareri @ihearlights
  promit ca data viitoare sa ma gandesc la voi
  adica sa ma gandesc ca ce buna bere beau io si ca voi nu sunteti langa mine :)))))))))))))

  @vac65
  io ajung pe 29 in timisoara si poate le fac o vizita surpriza :D
  da’ nu mai spune la nimeni…

 3. Pingback: Nu ştiam multe lucruri despre bere

 4. Pingback: PAUZA de BERE » Blog Archive » Bere la bloggeri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)