Ce faceți voi într-o zi de duminică? Nu e cam nașpa?

Nu știu de ce, dar am impresia că nu prea faceți mare lucru… Și aici, firește, mă includ și pe mine. Și când zic mare lucru, vin și vă întreb de când nu v-ați mai întâlnit cu niște prieteni buni sau cu fini, nași sau cu câțiva din familie într-o duminică? Sau de când nu ați mai ieșit la un teatru, concert, vernisaj sau expoziție? Sau de ce nu ieșiți la grămezile de evenimente care se întâmplă dacă avem ochi să le vedem?

Am impresia (și aici vă rog să mă loviți dur și să îmi ziceți că sunt un tăntălău și că mă înșel) că din ce în ce mai multe duminici le petrecem ori în fața televizorului, ori în fața calculatorului ori, doamne ajută, cu o carte în mână. Avem și o scuză foarte bună: suntem atât de obosiți după o săptămână de muncă încât vrem un pic de liniște. Yap, right, în fața televizorului și a calculatorului…

În ceea ce mă privește, am scris acest post fix în intervalul în care am descărcat pozele de la evenimentul de ieri, unde am fost șofer, fotograf, ajutor de bucătar și impresar pentru Adi Hădean :D Când am înțeles că meseria asta a lui Adi, deși el o face mereu cu zâmbetul pe buze, nu e chiar așa de ușoară cum pare la prima vedere…

După ce termin cu descărcatul pozelor, mă duc cu copii în parc și să ne vedem, în sfârșit, cu finii noștri Lavinia, Costea și minunata lor fiică Maria, iar mai pe seară mergem la teatru.

Așa că imediat ce dau publish acestui post, închid calculatorul și până mâine dimineață nu mai aveți ce discuta cu chinezu onlineean :D Ceea ce vă doresc și vouă…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Ce faceți voi într-o zi de duminică? Nu e cam nașpa?”

  1. Am ars-o turistic in ultimele 6 luni, asa ca savurez din plin o duminica ploioasa in care sa pot lucra in liniste. Clientii sunt la relaxare, am timp sa imi pun ordine in bani (internet banking), sa fac planuri, sa mai codez cate un skin, sa mai termin cate un proiect.

  2. Duminica este in general zi de relax, sarbatoare si voie buna. Duminica n-ai voie sa te gandeti la problemele ce vor incepe de luni si nici macar sa te gandesti la ce ora sa-ti pui alarma pentru urmatoarea zi. Just .. seteaz-o de vineri si bucura-te de weekend !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.