Dacă Boc moare acum, numai mă-sa plânge după el

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Zicerea din titlu am văzut-o, într-o formă sau alta, în multe comentarii pe tot felul de bloguri sau siteuri şi am şi auzit-o, într-o formă sau alta, de mai multe ori în ultima perioadă. Ceea ce mă cam pune pe gânduri şi mă întristează în aceeaşi măsură.

Da, aşa este, acest guvern este de o tembelitatea magistrală. Boc şi „unde puii mei sunt ăştia” a setat un standard de o mediocritate parşivă ce va funcţiona ca termen de comparaţie pentru orice guvern va veni de acum înainte, pe principiul dacă suntem un pic mai buni decât paranghelia mânuită de Boc, atunci suntem buni. Mizeria portocalie în care ne scăldăm este de o împuţiciune imposibilă. Este, categoric, cel mai cretin guvern şi cel mai slab prim ministru ever, ever.

Dar.

Dar.

Dar.

Faptul că ajugem să îi dorim moartea sau să ne bucurăm, cel puţin declarativ, la o astfel de presupunere nu face altceva decât să dovedească irefutabil faptul că ne merităm mizeria în care ne-a aruncat Boc şi gaşca lui. A dori moartea unui om, a te bucura de aşa ceva nu este motiv de vitejie civică, ci dimpotrivă. Nu este semn al coaielor masive pe care le posezi, ci dimpotrivă. Nu este semn că eşti român vaccinat democratic, ci dimpotrivă.

A dori moartea unui om înseamnă că şi tu ai început să mori. Condoleanţe, deci…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Dacă Boc moare acum, numai mă-sa plânge după el”

  1. Sincer, cu greu ma decid ce prim-ministru a fost mai catastrofal – Boc sau Vacaroiu… Cred ca amandoi erau la fel charismatici si la fel de porniti sa faca lucruri…
    Dar, vin cu exemplul vecinilor nostrii de la est unde distructiva ca Timoshenko nu a fost nimeni…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)