Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Ia să vă văd ce sfaturi aveți pentru un blog nou, de nișă

Unii dintre voi ați văzut că zilele trecute am întrebat pe twitter dacă ar merge un blog nișat pe arhitectură. Majoritatea celor care mi-au răspuns au zis că e o idee bună. Ceea ce știam și eu, firește, dar așa e de bine când îți confirmă și alții… :)

Și uite că blogul de arhitectură s-a lansat. Îl scrie tovarășu Anndryusha, care e tare simpatic așa de felul lui. Mă rog, e simpatic până la bani, căci în momentul în care am început să negociem să mă bag și io în afacerea asta, să vedeți ce tehnici dure are… :D

Eu unul i-am dat niște sfaturi, atâta cât mă pricep, adică puțin. Și el s-a prefăcut că mă ascultă :D Dar, recunoscându-mi teribilele limite, v-aș invita să vă dați cu părerea despre blog și, mai ales, despre cum credeți că ar trebui să îl crească frumos și sănătos :)

Vă mulțumesc.

13 comentarii la “Ia să vă văd ce sfaturi aveți pentru un blog nou, de nișă

 1. Sabina Cornovac Reply

  Hello :) Pai ideea e super clar. Layout-ul imi place mult. Dar nu inteleg de ce e scrisul atata de mare, mai ales in meniu de pe dreapta. E super mareeee. Si cel din text e cam maricel, dar na. Felicitari pt diacritice!La contact se trece contactul autorului blogului nu doar un formular de contact. Asa ar fi frumos :) In rest, se vrea altceva, ceva unic, dar pls da fontul ala mai mic :) Succes!

 2. Murariu Cristian-Gabriel Reply

  Ideea e buna dar nu stiu cati din cei care ar vrea sa isi mai faca o casa, in ziua de azi, vor sti de existenta lui sau vor tine cont de posibilele informatii/sfaturi prezente acolo. Intr-o tara in care s-au construit casoaie in draci (mai ales in ultimii ani), e mare pacat sa vezi doar “constructii tip” si mai nimic care sa fie, macar putin altfel.
  Per ansamblu ideea pare ok, acum ramane de vazut care ar fi impactul.

 3. ADC Reply

  Dacă mai e careva care se leagă de temă, o să … o să… Nu ştiu ce-o să-i fac. :D Aşa-i scrisul, n-am ce să-i fac. Mare.Aşa l-am şi vrut, deşi pe alocuri e cam exagerat. La contact m-am luat după Chinezu’ da poate aţi observat că la mine lipseşte rubrica “motivul”. Adică, puteţi să-mi scrieţi, chiar şi fără motiv. Doar scrieţi-mi! :)))

 4. ADC Reply

  Şi eu sunt curios care o să fie impactul, îţi dai seama ;) Mersi pentru încurajare. :D

 5. Sabina Cornovac Reply

  Ni s-a cerut parerea. Nu am vazut alte discutii despre font. Cand o tema are problema asta poate e bine sa o schimbi sau sa intrebi lumea. Solutii sigur exista. Dar sincer? Eu nu voi citi niciodata un blog cu scrisul ala imens. Si nu a fost cu rautate, Doamne fereste :)

 6. Adela Reply

  Sa schimbe fontul. E prea mare!! Si poate mai putin teatral in text..

 7. anndryusha Reply

  Peste ani, când mă voi hotărâ să-i cedez pachetul majoritar de acţiuni Chinezului pe o sumă cu multe zerouri (în coadă), lumea va discuta pe la colţuri:
  – Ai auzit, băi, s-a tranzacţionat Blogul de Arhitectură!…
  – Ce, băi?!…
  – Blogul de Arhitectură…
  – ?!…
  – Ăla cu fontul mare…
  – A, păi de ce nu zici, băi, aşa? :)))))))))

 8. Shmen Reply

  Eu unul cred ca fiecare face ce ii place… si face un lucru pe care se simte el bazat.

 9. anndryusha Reply

  Oho! Îţi foarte mulţumesc! :D Te aştept şi pe blog, dacă te interesează subiectul…

 10. 20 de lucruri pe care le iubesc eu
 11. Florea Reply

  E o ideie buna

 12. Mic anunţ | biacad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.