Bine, băi, săriți-mi în cap că sunt lipsit de spiritualitate

Sunt un fan îngrozitor de mare al pachetului Discovery. Mereu mi-am ales abonamentul complet la televiziunile prin cablu pentru că vroiam să am toate canalele Discovery. După mintea mea, este absolut imposibil să vrei să te uiți la televizor la ceva interesant și să nu găsești ceva care să îți placă pe unul din canalele alea, absolut imposibil.

De aceea, din pricini pe care nu are rost să le discutăm aici, în ultima vreme am văzut câteva episoade din seria Haunted. Și nu îmi venea să cred că o asemenea cretineală este difuzată de Discoveryul meu mult iubit și stimat. Pentru că, părerea mea de om lipsit totalmente de spiritualitate, desigur, seria asta este o porcărie teribilă.

E de alea cu stafii, fantome, spirite și cu oameni de ăia distruși, săracii, care îl văd pe Michael Jackson prinzându-se de prepuț în faldurile unei perdele unduidu-se virgonț la ceas de miez de noapte. Niște aiureli care m-au întristat peste măsură.

Nu am nici o treabă cu cei care, de o spiritualitate feroce, firește, cred în baliverne de astea. Fiecare cu… fantoma mă-sii e vorba mea de bază. Dar când văd că astfel de abracadabraciuciuri de astea sunt promovate de Discovery, conferindu-le, astfel, un oarecare statut, mă ia bâțul.

Acum mă scuzați, mă duc până la baie să mă întâlnesc cu fantoma urinatului decisiv…

PS. Apropo,voi ce fantome ziceți că ați văzut în ultima vreme?

17 comentarii la “Bine, băi, săriți-mi în cap că sunt lipsit de spiritualitate

 1. Meneopol Reply

  Nu ştiu dacă eşti la curent dar emisiunile care se difuzează în românia nu sînt difuzate şi în ţările ceva mai răsărite. Încă un semn că am rămas o ţară de mîna a 15-a şi că sînt un mare prost că încă nu am plecat de-aici.

 2. chinezu Reply

  da? nu stiam asta…
  e bun asa, e o nota buna pentru discovery, dar o nota in stilul clasic pentru noi…

 3. Meneopol Reply

  Zilele trecute am citit pe un blog un articol legat de emisiunile de pe Discovery. Nu-mi aduc aminte exact cine scria (promit să revin dacă găsesc articolul) dar observase foarte bine cum emisiunile lor nu sînt aproape deloc educative sau informative şi au chiar o tentă pentru lumea animală. Spre exemplu ne învaţă tehnici de supravieţuire. Probabil ştiu ei că urmează o perioadă mai grea pentru lumea a treia şi că avem nevoie de astfel de tehnici.

 4. Mihai Pintilie Reply

  Da’ pe blonda aia care impusca bivoli si alearga iguane pe sport.ro ai vazut-o? Ea e faina (de la blonda) dar asa de din afara peisajului arata.. l-as fi preferat pe Nicu de la info-delta.ro

 5. Laurentiu Matei Reply

  Hai că ești rău. Tu-ți dai seama cât costă exploziile de la Brainiac și Mithbusters? Mai trebuie și câte o chestie de-asta OTV-istă să mai scoți un rating, un ban.

  Dacă e pentru un scop nobil, merită. Cam cum ai oferit tu un statut OTV-ului, așa. ;-)

 6. anndryusha Reply

  Să nu confundăm vânătoarea de fantome cu spiritualitatea, totuşi. Adică, să avem niţică rigoare, doar bloggeri suntem. :)))))))

 7. chinezu Reply

  aha, deci tu te uiti la blonde pe sport.ro nu la meciurile de rugby, am inteles… :))))))))

 8. chinezu Reply

  bine ca esti tu destept :D

 9. chinezu Reply

  io nu confund cele doua notiuni, dar unii le suprapun perfect :D
  asa ca am zis sa vorbesc pe limba lor :))

 10. Vasile Manu Reply

  Io’s mare fan al chestiilor astora si a tot ce inseamna paranormal. Si da, culmea, deschid televizorul numai cand e “fenomene stranii” pe Discovery, vinerea de la ora 22 si sambata pe discovery investigation de la ora 22. Ma fascineaza treaba asta cu misterul, paranormalul, in general chestiile in care lumea nu crede, sau nu vrea sa creada, pentru ca, daca ma intrebi pe mine, eu zic ca exista multe lucruri in Universul asta mare in care oamenii habar nu au de existenta lor. Ori nu vor sa creada, ori se tem de chestia asta. :)

 11. Emi Reply

  Ironia face că în ultima vreme parcă văd din ce în ce mai des fantoma fostului Discovery. În mod sigur Haunted nu e singura bălărie care a apărut în grila lor de programe, deci îmi asum când spun că zilele astea chiar s-ar putea să nu găsesc ceva interesant pe niciunul dintre posturi.

 12. Lucia Verona Reply

  Dă-le pace, trebuie să dea şi ei ceva de divertisment :D

 13. chinezu Reply

  bai, sefule, nu zic ca nu exista chestii de astea care nu se pot explica si care pe mine ma lasa totalmente rece
  dar disperatii aia pe care i-am vazut in haunted sunt absolut penibli cu intamplarile lor care pot fi explicate doar prin niste observatii de bun simt
  ca daca s-ar apuca psihologii sau psihiatrii in cazul unora sa explice am da in multa medicamentatie :))
  apropo, ia zi cand ai vazut ultima data o fantoma? alea de la TV nu se pun :))

 14. chinezu Reply

  nu e chiar asa cum zici, desi inteleg unde bati :)
  si eu am uneori feelingul asta si ma cam enerveaza, e drept
  dar poate e de la noi, dracu stie…

 15. chinezu Reply

  macar daca ar fi divertisment, dar e nici-nici emisiunea aia…

 16. Vasile Manu Reply

  sa-ti spun sincer n-am vazut niciuna…. da intentionez sa vad :))) am zis ca imi place domeniul asta, nu ca si cred 100% in ele, am si eu convingerile mele.

  Ce e pe Discovery in emisiunea respectiva is numai niste oameni care joaca un rol dupa ce zic aia care au trait minunile astea. Da, zic si eu ca sunt un pic trase de par, da’ unde ar mai fi senzationalul… :) oricum discovery e un program prea bun chiar si cu Haunted.

 17. abbu Reply

  chinezule draga ,ia zi care e de fapt linia ta aici/ nu prea ma lamuresc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.