Ia uite 3 bloguri care mă încântă

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Și când spun că mă încântă, vă rog să vă imaginați zâmbetul meu larg și prietenos când scriu aceste lucruri :) Înainte de a vă zice care sunt cele 3 bloguri, vă avertizez că nu aparțin vreunei somități din nici un domeniu sau că am vreo învârteala cu careva. E vorba doar de bucuria de a vedea că există bloguri și pe nișe de nișe, ca să spun așa :)), dovezi minunate, după mintea mea, că blogosfera se îndreaptă în direcția bună (nu insist pe acest subiect că nu vreau să mă dau mai deștept decât par a fi :D).

rugbytweetmeet.ro. Mai are rost să vă povestesc ce a însemnat în decursul timpului toată nebunia asta frumoasă care s-a declanșat în jurul rugbyului cu sprijinul FRR și a imberbului rekinoo :D? Toată faza asta a fost una din cele mai frumoase experiențe personale de când mă joc prin online. Acum, Mihai Pintilie (who else? :D) a făcut acest blog. Mulțumesc, Mihai, că mare bucurie mi-ai făcut :)

Siteul blocului 12. Pe twitter l-am văzut, nu mai țin minte la cine și m-am înveselit teribil :) Cât de frumos poate să fie să știi că există cineva în România asta a noastră pricăjită așa cum e care se gândește să facă un asemenea blog… Absolut reconfortant!

G de la Genii. Aici sunt foarte subiectiv, recunosc. Pentru că blogul ăsta are niște puncte tari care mă lovesc pe mine fix în niște puncte sensibile :)) E vorba de o clasă de la Liceul Mihai Eminescu din Baia Mare, adică exact acolo unde am petrecut eu niște ani fenomenali, de care îmi aduc aminte cu imensă plăcere :) Cum să nu mă bucur teribil când văd că suntem acum, peste ani și ani, colegi de blogosferă? :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Ia uite 3 bloguri care mă încântă”

  1. din pacate, acum, pe timp de vacanta, blogul clasei mele e putin cam lasat balta. toti colegii suntem imprastiati prin toate colturile tarii. mai este o luna de vacanta pana incepem clasa a XII-a. atunci o sa fim mai activi.

    ne-am zis ca blogul sa fie o metoda de comunicare intre noi si peste ani de zile. sa vedem ce o sa iasa :D

  2. Trebuie sa spun ca nu ma asteptam la surpriza asta acum cand suntem inca in stadiul incipient.. sper ca gandurile mele sa devina realitate si rugbytweetmeet.ro sa fie chiar un blog de comunitate.. o sa il si aduc la zi cu tot ce s-a intamplat din ianuarie si pana acum, apoi distractie nene..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)