Trei bloguri şi o poză

Declarația numărul 1: ”Am decis sa fac acest blog in speranta ca cineva, de undeva, se va gandi ca in lumea asta banii nu sunt totul si ca se poate ca fiecare sa renunte la cate putin pentru o cauza nobila. Aceasta cauza as fi eu, spun nobila, pentru ca sunt 7 ani de cand lupt cu leucemia, sunt inca pe picioarele mele si cu multa dorinta de a trai cat mai mult alaturi de familia si sotia mea.”

Declarația numărul 2: ”In primul rand am sa va rog sa imi scuzati stangacia pe care o voi demonstra in postarea articolelor, vreau sa va spun ca internetul nu imi este unul total necunoscut, dar cu siguranta nu este unul din domeniile in care execelez (dupa cum va spuneam sunt profseoara de biologie), … asadar in continuare, am sa va anunt pasii pe care ii am, sau care i-am facut deja, in calatoaria catre transplantul de maduva. Calatorie, care fara ajutorul vostru (moral si financiar) imi este imposibila.”

Declarația numărul 3. ”Acest blog va fi locul unde va voi povesti viata mea , si momentele traite din viata mea. Pe aceasta cale as dori cei care puteti si aveti bunavointa de a ma ajuta si pe mine ca sa pot duce o viata normala (sanatoasa nu voi putea fi niciodata)”.

Poza

PS. Chiar nu știu ce să adaug… Cred că poza și declarațiile vorbesc singure îndeajuns. Ba nu, nu vorbesc, urlă. Și ne așteaptă pe noi, toți ceilalți, în zgomotul general, să îi auzim. Să îi ajutăm. Să ne dăm seama că acoperindu-ne urechile nu facem altceva decât să nu mai auzim lumea din jur…

6 comentarii la “Trei bloguri şi o poză

 1. Mihai Răspunde

  am share-uit peste tot pe unde am putut.Eu personal nu imi permit financiar sa ajut aceste persoane dar sper ca cineva sa poata si sa vrea sa o faca!

 2. chinezu Răspunde

  @Mihai
  in conditiile acestea, faci exact ceea ce trebuie
  multumesc :)

 3. Dan Ciulea Răspunde

  si nici macar nu trebuie sa ne dispensam de multi bani… ar fi suficient ca din cei 7 milioane de utilizatori ai internetului (conform unui studiu facut prin 2008) din Romania, ar fi suficient sa donam 10 ron (cat un pachet de tigari) … eu zic sa nu e o suma care sa o nu o putem dona….

 4. ardeleanu' Răspunde

  Pozele cu copii de obicei te sensibilizează așa că rostul pozei e condamnabil aici.

 5. chinezu Răspunde

  @ardeleanu’
  ai inteles mai mult de o gramada…

 6. ardeleanu' Răspunde

  @chinezu văd că ai înțeles și tu ce am vrut să zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: