Băi, voi mai credeţi în coincidenţe?

Eu nu. Da’ chiar deloc. Există întâmplări mai ciudate doar, pe care, din comoditate sau din lipsă de alte explicaţii la îndemână, le numim coincidenţe. Eu, tot din comoditate, îi spun soartă. Căci, da, sunt un fatalist convins.

Hai să vă spun despre două astfel de întâmplări cu un băiat din online. Pe care le-am simţit pe propria piele. Prima dată, când am făcut un concurs aici la mine pe blog, la care, în urma unui sondaj, se desemna câştigătorul, băiatul respectiv, participant la concurs, a primit multe sute de voturi într-un interval foarte scurt, printr-o fraudă căcănărească, drept pentru care a fost descalificat. El s-a jurat că nu a făcut nimic şi că, pură coincidenţă, tentativa de fraudă s-a întâmplat din pricini necunoscute. Buuuun. Asta a fost prima.

Ieri, la Open Coffee, acelaşi băiat s-a aşezat lângă mine şi m-a rugat să îi dau laptopul meu ca să îmi arate nu ştiu ce aplicaţie făcuse el. I l-am dat, căci aşa mi-e firea, darnic, futu-mi îndemâna. Am văzut aplicaţia, am dat din umeri, căci nu mă pricep. Şi gata. Mai apoi, când am vrut să intru în contul meu de twitter, după ce am băgat userul şi parola, am văzut cu surprindere că timp de vreo 2 secunde mi s-a deschis ceva pagină ciudată, care avea în url ceva cu domeniul băiatul în cauză. După care mi-a intrat automat în contul de twitter. M-am încruntat şi mi-am schimbat imediat parola la cont. Numai că azi dimineaţă, când am vrut să îmi deschid din nou twitterul, am primit anunţul cu prea multe încercări de login, aşa că mi se spune să mai stau o tură. Ceea ce m-a enervat foarte tare.

Veţi spune că sunt doar nişte coincidenţe. Şi că sunt un măgar că scriu aşa ceva. Dar coincidenţele astea, în care oricum nu cred de nici o culoare, deja devin extrem de enervante, iar băiatul în cauză, din pură coincidenţă, desigur, începe să-mi devină foarte antipatic. Soarta, ce să-i faci…

12 comentarii la “Băi, voi mai credeţi în coincidenţe?

 1. Andrei Ghiorghe Răspunde

  Si multe alte coincidente in care nu cred. Nici cele care se intampla in zelist, nici cele care se intampla pe facebook, dar…. ne adaptam situatiei…..de cacat.

 2. Codruta Răspunde

  La urmatoarea coincidenta io zic sa-l caftesti:)

 3. kNox Răspunde

  O mai face si pe fata… Oricum, foarte bine ca ai schimbat rapid parola, asa poa’ sa apara si mama coincidentelor, ca tot degeaba :)

 4. Dan Răspunde

  Bine ca stii despre cine e vorba :-))
  Si sa fii sigur ca nu vei primi pe mail vreo poza interesanta de la el :))

 5. arhi Răspunde

  Daca nu spui cine e, e irelevant

 6. Marius Matache Răspunde

  Io zic ca varianta Codrutei e cea mai recomandata: rupe-i mufa si gata, ce stai atat de vorba cu el!

 7. chinezu Răspunde

  @arhi
  bai, nu sunt 100% sigur, asa ca prefer varianta asta
  un fel de avertizare
  dar daca am dovada clara, atunci cel mai probabil ca o sa fac ce imi recomanda @Codruta si @Marius Matache…

 8. achilianu Răspunde

  Uite, d-aia merg eu pe principiul : Daca poti sa ajuti…nu ajuta…dar, nu fa nici rau!
  Evident, exista si exceptii care, de cele mai multe ori, ma duc la aceeasi concluzie, dar n-ai ce face…
  sanatate…

 9. zaqk Răspunde

  E orice numa’ coincidenta nu. Sa te inveti minte sa mai fii darnic :)

 10. 22 mai 2010
 11. TOMIS TRAVEL Răspunde

  Ehehe , daca nu ai ascultat de mine . La acel concurs organizat de tine eu ti-am facut analiza si ti-am explicat care era cel mai bun site . Intr-adevar omului tau intr-o noapte i-au crescut voturile foarte rapid .

  „Prietenul” tau are o problema de credibilitate .Nu trebuie sa-i faci nimic . Eu cred ca a inteles gestul tau si increderea care i-ai acordat-o .

 12. jenu Răspunde

  cine`i porcu? :) si eu as merge pe varianta cu cafteala clar. mnezaii lui de papagal! crezi ca`i omu lu base? :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: