Băi, voi mai credeţi în coincidenţe?

Eu nu. Da’ chiar deloc. Există întâmplări mai ciudate doar, pe care, din comoditate sau din lipsă de alte explicaţii la îndemână, le numim coincidenţe. Eu, tot din comoditate, îi spun soartă. Căci, da, sunt un fatalist convins.

Hai să vă spun despre două astfel de întâmplări cu un băiat din online. Pe care le-am simţit pe propria piele. Prima dată, când am făcut un concurs aici la mine pe blog, la care, în urma unui sondaj, se desemna câştigătorul, băiatul respectiv, participant la concurs, a primit multe sute de voturi într-un interval foarte scurt, printr-o fraudă căcănărească, drept pentru care a fost descalificat. El s-a jurat că nu a făcut nimic şi că, pură coincidenţă, tentativa de fraudă s-a întâmplat din pricini necunoscute. Buuuun. Asta a fost prima.

Ieri, la Open Coffee, acelaşi băiat s-a aşezat lângă mine şi m-a rugat să îi dau laptopul meu ca să îmi arate nu ştiu ce aplicaţie făcuse el. I l-am dat, căci aşa mi-e firea, darnic, futu-mi îndemâna. Am văzut aplicaţia, am dat din umeri, căci nu mă pricep. Şi gata. Mai apoi, când am vrut să intru în contul meu de twitter, după ce am băgat userul şi parola, am văzut cu surprindere că timp de vreo 2 secunde mi s-a deschis ceva pagină ciudată, care avea în url ceva cu domeniul băiatul în cauză. După care mi-a intrat automat în contul de twitter. M-am încruntat şi mi-am schimbat imediat parola la cont. Numai că azi dimineaţă, când am vrut să îmi deschid din nou twitterul, am primit anunţul cu prea multe încercări de login, aşa că mi se spune să mai stau o tură. Ceea ce m-a enervat foarte tare.

Veţi spune că sunt doar nişte coincidenţe. Şi că sunt un măgar că scriu aşa ceva. Dar coincidenţele astea, în care oricum nu cred de nici o culoare, deja devin extrem de enervante, iar băiatul în cauză, din pură coincidenţă, desigur, începe să-mi devină foarte antipatic. Soarta, ce să-i faci…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Băi, voi mai credeţi în coincidenţe?”

 1. @arhi
  bai, nu sunt 100% sigur, asa ca prefer varianta asta
  un fel de avertizare
  dar daca am dovada clara, atunci cel mai probabil ca o sa fac ce imi recomanda @Codruta si @Marius Matache…

 2. Uite, d-aia merg eu pe principiul : Daca poti sa ajuti…nu ajuta…dar, nu fa nici rau!
  Evident, exista si exceptii care, de cele mai multe ori, ma duc la aceeasi concluzie, dar n-ai ce face…
  sanatate…

 3. Pingback: 22 mai 2010

 4. Ehehe , daca nu ai ascultat de mine . La acel concurs organizat de tine eu ti-am facut analiza si ti-am explicat care era cel mai bun site . Intr-adevar omului tau intr-o noapte i-au crescut voturile foarte rapid .

  „Prietenul” tau are o problema de credibilitate .Nu trebuie sa-i faci nimic . Eu cred ca a inteles gestul tau si increderea care i-ai acordat-o .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)