Unul din cele mai frumoase parteneriate media ever

Later edit: Din cauza vremii nefavorabile, evenimentul se amana pentru 29 mai, la aceeasi ora.

Sabina, care are un suflet și o determinare care pe mine m-au impresionat în ultima vreme, mi-a făcut onoarea de a-mi propune să intru partener media cu sportlocal.ro la un eveniment caritabil deosebit. Am acceptat cu mare drag și cu multă emoție, în speranța că va ieși ceva frumos pentru Ioana.

Wilmark si FotbalAmator.ro organizeaza sambata, 29 mai, orele 15-19, Salsa Champions League sub sloganul “Hai sa o ajutam pe IOANA sa aplaude”. Campionatul de fotbal caritabil intre scolile de dans se va desfasura pe terenul Voinicelu (str. Ghe. Petrascu nr 43-45).

Ioana Maria este o fetita de nici doi anisori care s-a nascut fara jumatate din antebratul drept si fara mana dreapta. Mai precis, conform Scrisorii Medicale din data de 15/07/2008, „Agenezia jumatatii distale antebrat si mana dreapta”. Pentru Ioana se poate aplica in cativa ani o proteza bionica. Costul tratamentului este de cel putin 185.000 Euro. Se aplica intai proteze statice, pentru acomodare, apoi treptat i se aplica cordonul electronic care va simula si va clona practic prezenta centrilor nervosi de la mana stanga. In continuare se vor aplica proteze din ce in ce mai performante si apoi proteza bionica.

Salsa Champions League este un campionat de fotbal caritabil intre 8 echipe, patru dintre acestea reprezentand scolile de dans Wilmark Academia de Baile, Sueno Latino, Mania Latino si Salsa Factory. Celelalte patru echipe sunt echipa Ericsson, Albatros, Voluntari si echipa Jurnalistilor.

Toate fondurile stranse vor fi virate in contul Ioanei. Pentru cine doreste sa sa se implice in “Campania #pentruioana” poate sa il contacteze pe tatal Ioanei (0728.11.88.77 mdiulian at gmail.com) sau pe Sabina Cornovac (sabina_cornovac at yahoo.com) – responsabila cu promovarea campaniei.

Pentru a cere informatii suplimentare despre Salsa Champions League il puteti contacta direct pe Munteanu Catalin, organizatorul evenimentului (catalincho at gmail.com).

Mai multe detalii despre cazul Ioanei aflati pe site-ul www.helpioana.ro. Donatii se pot face si in reteaua Romtelecom la 0900 900 545 pentru 5 euro si 0900 900 547 pentru 10 euro. Partener media: SportLocal.ro

5 comentarii la “Unul din cele mai frumoase parteneriate media ever

  1. Sabina Cornovac Răspunde

    Este o adevarata onoare pentru mine ca SportLocal sa fie partenerul nostru media. Iti multumesc inca o data si sper sa ne vedem acolo chiar daca o sa ploua :)

  2. Romania Pute Răspunde

    Multumim Chinezule ca faci astfel de fapte! se pare ca sunt si oameni cu inima in tara asta.

  3. Sabina Cornovac Răspunde

    :) Acum am realizat. Blogul gazutza.wordpress este vechi si il voi sterge imediat cum am aflu cum se face asta :) http://www.gazutza.info este noul meu blog :) Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: