Unul din cele mai frumoase parteneriate media ever

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Din cauza vremii nefavorabile, evenimentul se amana pentru 29 mai, la aceeasi ora.

Sabina, care are un suflet și o determinare care pe mine m-au impresionat în ultima vreme, mi-a făcut onoarea de a-mi propune să intru partener media cu sportlocal.ro la un eveniment caritabil deosebit. Am acceptat cu mare drag și cu multă emoție, în speranța că va ieși ceva frumos pentru Ioana.

Wilmark si FotbalAmator.ro organizeaza sambata, 29 mai, orele 15-19, Salsa Champions League sub sloganul “Hai sa o ajutam pe IOANA sa aplaude”. Campionatul de fotbal caritabil intre scolile de dans se va desfasura pe terenul Voinicelu (str. Ghe. Petrascu nr 43-45).

Ioana Maria este o fetita de nici doi anisori care s-a nascut fara jumatate din antebratul drept si fara mana dreapta. Mai precis, conform Scrisorii Medicale din data de 15/07/2008, „Agenezia jumatatii distale antebrat si mana dreapta”. Pentru Ioana se poate aplica in cativa ani o proteza bionica. Costul tratamentului este de cel putin 185.000 Euro. Se aplica intai proteze statice, pentru acomodare, apoi treptat i se aplica cordonul electronic care va simula si va clona practic prezenta centrilor nervosi de la mana stanga. In continuare se vor aplica proteze din ce in ce mai performante si apoi proteza bionica.

Salsa Champions League este un campionat de fotbal caritabil intre 8 echipe, patru dintre acestea reprezentand scolile de dans Wilmark Academia de Baile, Sueno Latino, Mania Latino si Salsa Factory. Celelalte patru echipe sunt echipa Ericsson, Albatros, Voluntari si echipa Jurnalistilor.

Toate fondurile stranse vor fi virate in contul Ioanei. Pentru cine doreste sa sa se implice in “Campania #pentruioana” poate sa il contacteze pe tatal Ioanei (0728.11.88.77 mdiulian at gmail.com) sau pe Sabina Cornovac (sabina_cornovac at yahoo.com) – responsabila cu promovarea campaniei.

Pentru a cere informatii suplimentare despre Salsa Champions League il puteti contacta direct pe Munteanu Catalin, organizatorul evenimentului (catalincho at gmail.com).

Mai multe detalii despre cazul Ioanei aflati pe site-ul www.helpioana.ro. Donatii se pot face si in reteaua Romtelecom la 0900 900 545 pentru 5 euro si 0900 900 547 pentru 10 euro. Partener media: SportLocal.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Unul din cele mai frumoase parteneriate media ever”

  1. Pingback: Wilmark si FotbalAmator organizeaza Salsa Champions League | Gazutza Online

  2. Pingback: Wilmark si FotbalAmator organizeaza Salsa Champions League | Sabina Cornovac Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)