Ce v-ar întărâta îndeajuns pentru a ieși în stradă?

Rămân la părerea anterioră legată de ieșitul în stradă. Dar reiau întrebarea către voi, plecând de la leapșa lui Ionuț, pentru că mitingul de ieri a stârnit multe controverse, în special legate de pățania extrem de enervantului Hoară.

Așadar, vă invit să îmi spuneți voi motivele pentru care ați ieși în stradă. Și ca întrebare sumplimentară: dacă erați la mitingul de ieri, ați fi aruncat cu pietre și cu apă în Hoară? Și daca da, de ce da? Dacă nu, de ce nu?

6 comentarii la “Ce v-ar întărâta îndeajuns pentru a ieși în stradă?

 1. Mircea Mester Răspunde

  România – victorie în finala Campionatului Mondial sau European. Fair enough? :)

 2. ihearlights Răspunde

  Subscriu la ce a spus Mircea. Intotdeauna echipa nationala de fotbal a scos zeci de mii de oameni in strada, in toata tara.

 3. jenu Răspunde

  eu pun doar o intrebare.. daca grecii au facut ce au facut pt al 14`lea salar… cam ce faceau la auzul mega strategiei economice a lu boc-sescu? :)

  io zic ca minim incendiau palatu victoria.

  deci campeneasca de ieri ne da masura noastra ca popor. lipsea un berbecut in protap si era gata sambra oilor din centru bucurestilor…

  sa fim sanatosi, ca de coi ducem lipsa grava :)

  PS: eu as iesi in strada pentru romania – calificata la unu din turneele alea :)
  Ps la PS: da… l`as fi pocnit grav pe hoara ca sa dea jendarii cu lacrimogene si apa si sa starnesc un razboi stradaL :D … glumesc (aproape) – oricum daca mergi la proteste sa dansezi si sa razi… nu mai e proteste.

 4. ionut iancu Răspunde

  eu as iesi in strada si pentru a arata ca nu sunt adormit, ca nu plec capul la orice…de fapt, din acest motiv am iesit si ieri…mersic pentru reply la leapsa dragul meu

 5. Dan Lee Răspunde

  Vom vedea ce îi scoate pe români în stradă prin iarna lui 2011, când se vor vedea efectele „măsurilor anti-criză” ale guvernului. Deocamdată pentru mulţi încă e bine, sau măcar suportabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: