Unele firme nu dau doi bani pe bloggeri

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Deja ştim cu toţi că trăim într-o lume ciudată. În care deşi unele lucruri se presupune că ar trebui să fie într-un anumit fel, firesc şi natural, evident că nu se întâmplă aşa. Spre exemplu, iată ce am păţit eu ieri cu ceva firma de contabilitate şi nu ştiu ce.

iancu.ro se numeşte dânsa, ca să zic aşa. De la care primesc un mail în care îmi spune printre altele, citez: „eşti un Nimeni”. Ceea ce, pe lângă distracţia ce m-a apucat citind păreri de astea de-mpulea, ridică orişicât un oareşce semn de întrebare despre strategia de comunicare a dânsei, adică a firmei (hai să zicem că are o asemenea strategie, aşa, de amorul artei).

Poate că cei de la iancu.ro nu dau doi bani pe bloggeri şi de aceea mi-au trimis mailul acela. Că nu dau nici măcar juma de ban pe mine, aia e mai vizibil decât chelia lui Băsescu. Dar, totuşi, dacă nu le pasă de nici o culoare, de ce şi-au pierdut câteva secunde din viaţa lor preţioasă şi plenar trăită ca să îmi trimită mie mailul cu frustrările incluse precum TVA?

În fine. După cum spuneam. Trăim într-o lume ciudată. În care, zău, cum aş putea eu să apelez la serviciile unei astfel de companii după o faza de asta, indiferent de cât de, ştiu, ciudat sunt şi eu?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

16 thoughts on “Unele firme nu dau doi bani pe bloggeri”

 1. @ Stefan Murgeanu
  daca tu crezi ca un context justifica o asemenea reactie umorala…
  habar nu am cine sunt cei de la firma aia, nu am avut niciodata treaba cu ei
  din cate am inteles m-au vazut in emisiunea de la antena 3 de la congresul psd, de unde au tras concluzia ca sunt un nimeni
  contextul pe care il asteptai tu probabil era ca i-am injurat candva sau ca avem ceva de impartit
  nope

 2. Din pacate inca cam asta e imaginea pe care o au sau si-o fac singuri contabilii in piata. ca antreprenor intr-un grup de firme care fac printre altele si contabilitate stiu asta. Uite de asta ma chinui sa tin un blog, sa vorbesc la evenimente despre adevaratul rol al contabilului si altele de genul. Cu toate ca banuiesc impresia ta despre contabili, mi-ar fi de folos un feed-back la ce am facut pana acum peblog si twitter.
  P.S. Nu vreau sa ma dezic de ei dar adevarul e ca nu sunt contabil eu insumi. Sunt auditor. Dar probabil pt multi diferenta e destul de mica. Asa ca imi asum apartenenta la tagma :)
  mersi.

 3. @Vlad
  nu ma intelege gresit, nu am absolut nimic cu contabilii
  presupun ca intamplator s-a nimerit ca firma asta imberba sa fie de ceva contabilitate
  si oricum nu are legatura cu domeniul, cu profesia
  ci cu capul omului care se ocupa de chestiuni de astea totalmente non-contabile :))

 4. Daca as fi in locul tau, as apela la serviciile lor. Pe cuvint! „Auziti, avind in vedere ca-s nimeni, as vrea sa nu mai platesc nici un impozit. Si nu va platesc nici pe voi.” Pai..?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)