Monstrul numit Digital Marketing Forum 2010

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am mai spus-o şi o să o spun de câte ori va fi nevoie: vă place sau nu să o recunoaşteţi, Manafu face nişte lucruri deosebite pentru onlineul românesc. Pe care le trecem prea uşor cu vedere, ca şi cum ni s-ar cuveni, ca şi cum suntem atât de minunaţi încât merităm să ni se întâmple toate lucrurile pe care ni le serveşte Cristi.

Nu e un reproş ce zic eu aici, ci, dacă vreţi, un fel de “nu uita că eşti muritor”, vorbe care i se rosteau în ureche celui care era plimbat în timpul unui triumf pe străzile Romei antice, adică un fel de întoarcere la realitate. Şi spun asta mai ales pentru cei care se strâmbă pentru că nu e destul de caldă cafeaua primită gratis la un eveniment şi mai gratis, care l-ar fi costat bani serioşi dacă nu era, fireşte, gratis. Altfel spus, încercaţi să vă imaginaţi cum ar fi onlineul românesc fără evenimentele lui Manafu. Exact, nasol…

Cristi se încăpăţânează şi anul acesta să o comită din nou. Şi să organizeze monstrul numit Digital Marketing Forum 2010. Pentru cei care au cât de cât habar ce înseamnă să organizezi aşa ceva, mai ales în condiţii de criză, încăpăţânarea lui Cristi face toţi banii, ca să zic aşa. Pentru că va fi din nou, probabil, cel mai mare eveniment pe onlineul românesc.

De aceea, în ceea ce mă priveşte, în loc să strâmb din nas şi să încep să critic numai aşa de amorul artei, îmi ofer sprijinul, atâta cât contează, pentru ca acest eveniment să iasă bine. Habar nu am ce aş putea face, dar dacă pot face ceva, atunci cu mare drag.

PS: Sigur că postul ăsta este o periere subterfugă a lui Manafu. Pentru că, n’aşa, el chiar are nevoie de asta iar eu, n’aşa, mă ştiţi deja, fac de astea de mi se rupe tastatura.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Monstrul numit Digital Marketing Forum 2010”

  1. Salut, am vazut mesajul tau pe twitter in legatura cu sportlocal.ro
    Te pot ajuta cu grafica pentru ca lucrez in photoshop de vreo 2 ani.
    Astept un raspuns, in caz de esti interesat de propunere dai add la tilvarclaudiu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)