Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Monstrul numit Digital Marketing Forum 2010

Am mai spus-o şi o să o spun de câte ori va fi nevoie: vă place sau nu să o recunoaşteţi, Manafu face nişte lucruri deosebite pentru onlineul românesc. Pe care le trecem prea uşor cu vedere, ca şi cum ni s-ar cuveni, ca şi cum suntem atât de minunaţi încât merităm să ni se întâmple toate lucrurile pe care ni le serveşte Cristi.

Nu e un reproş ce zic eu aici, ci, dacă vreţi, un fel de “nu uita că eşti muritor”, vorbe care i se rosteau în ureche celui care era plimbat în timpul unui triumf pe străzile Romei antice, adică un fel de întoarcere la realitate. Şi spun asta mai ales pentru cei care se strâmbă pentru că nu e destul de caldă cafeaua primită gratis la un eveniment şi mai gratis, care l-ar fi costat bani serioşi dacă nu era, fireşte, gratis. Altfel spus, încercaţi să vă imaginaţi cum ar fi onlineul românesc fără evenimentele lui Manafu. Exact, nasol…

Cristi se încăpăţânează şi anul acesta să o comită din nou. Şi să organizeze monstrul numit Digital Marketing Forum 2010. Pentru cei care au cât de cât habar ce înseamnă să organizezi aşa ceva, mai ales în condiţii de criză, încăpăţânarea lui Cristi face toţi banii, ca să zic aşa. Pentru că va fi din nou, probabil, cel mai mare eveniment pe onlineul românesc.

De aceea, în ceea ce mă priveşte, în loc să strâmb din nas şi să încep să critic numai aşa de amorul artei, îmi ofer sprijinul, atâta cât contează, pentru ca acest eveniment să iasă bine. Habar nu am ce aş putea face, dar dacă pot face ceva, atunci cu mare drag.

PS: Sigur că postul ăsta este o periere subterfugă a lui Manafu. Pentru că, n’aşa, el chiar are nevoie de asta iar eu, n’aşa, mă ştiţi deja, fac de astea de mi se rupe tastatura.

2 comentarii la “Monstrul numit Digital Marketing Forum 2010

  1. Claudiu Reply

    Am intrat pe blogul lui Manafuc, are articole super bune (are talent) dar thema default ma face sa nu intru pe blogul lui.

  2. Claudiu Reply

    Salut, am vazut mesajul tau pe twitter in legatura cu sportlocal.ro
    Te pot ajuta cu grafica pentru ca lucrez in photoshop de vreo 2 ani.
    Astept un raspuns, in caz de esti interesat de propunere dai add la tilvarclaudiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.