chinezu vă răspunde. Episodul 2

Pentru că întrebările pe care mi le-aţi adresat sunt năucitoare, atât ca număr cât şi ca intrinsecitate, nu am altă soluţie decât să vă răspund în episoade. Pe primul l-am rezolvat. Urmează acum numero 2 până nu intru în prima întâlnire a zilei :)

Grim Cris: 1. O intrebare despre sportlocal.ro: Daca ar veni cineva si ar vrea sa ti-l cumpere, l-ai vinde? Dar daca ar vrea sa-ti cumpere chinezu.eu?
Despre chinezu.eu e simplu de povestit: nu o să îl vând niciodată :) În ceea ce priveşte sportlocal, treaba e mai tricky. Pentru că e un business, iar în viaţa unui business se pot ivi şi de astea. În principiu o să încerc să ţin de el cât pot. Dar cine ştie? :)
2. Daca te-as invita la un blogmeet in Focsani si ai avea timpul necesar, ai veni?
Să ştii că da. Mi-aş face timp. Mai ales că în Focşani am fost doar o singură dată, în campania din 2004. Şi atunci în fugă. Discutăm mai pe îndelete dacă e cazul :)

Stefy: Daca Mara va dori pe la 10-14 ani sa-si deschisa un blog, o lasi?
O să o sprijin pe Mara mea cea minunată în tot ce o să vrea să facă. O să îi explic, aşa cum fac de fiecare dată, ce e rău şi ce e bine în lucrurile care ni se întâmplă. Ce va fi, va fi :)

Vasile Manu: 1. Ce te-a indemnat sa dai Baia Mare pentru capitala?
Am venit la facultate în 1993. Aici am cunoscut-o pe Adina, pe soţia mea, şi am rămas aici. Am avut o scurtă pauză de vreo doi ani de Bucureşti (când am stat în Baia Mare) dar din 2004 ne-am întors în „capitalism”. De ce? Eu îi zic soartă :)
2. Pe la Cluj cand mai treci?
Mi-e dor de unii de la Cluj :) Se ştiu ei care :) Sper să ajung prin februarie cândva. Oricum tu eşti clar pe lista de oameni cu care trebe să beau un cafei :D
3. Care e primul blogger pe care l-ai cunoscut in offline?
La mine a fost cam aşa: îi cunoşteam pe mulţi înainte de a deveni bloggeri :)) Aşa că zău dacă ştiu ce să îţi răspund la întrebarea asta…

Ionut: De ce nu te tunzi scurt?
Da’ tu de ce nu îţi faci un tatuaj cu Steaua pe bicepsul stâng? :D

Adrian Ciubotaru: Când estimezi că Mara se va apuca de blogging?
Până creşte Mara mea cea minunată, noi o să fim nişte dinozauri, băi Adi, iar bloggingul ăsta al nostru o să fie studiat la oldies but goldies :))

Irina Ursu: Cand esti un jurnalist de succes: atunci cand ai succes sau cand muncesti mult si te documentezi intens?
Mi-e greu să îţi răspund la întrebarea asta folosind termenii pe care îi propui tu. Aşa că o să zic ceea ce ştie multă lume din presa asta a noastră, dar puţină lume zice: foarte mulţi jurnalişti de succes au ajuns să fie aşa pentru că au ştiu să dea din coate, să pupe curul care trebe, să calce pe capete şi să se pişe pe prietenii şi pe principii. Foarte mulţi sunt aşa, din păcate. Din fericire, există şi oameni care fac cu adevărat presă şi, mai important, sunt şi oameni. Nu prea îi vedem mereu, dar ştim că există şi ne bucurăm pentru asta.

demostene: daca iti creste sportlocalu’ la 1500 pe zi, dai o bere?
Eşti modest, musiu, eşti modest :D Hai că plusez io: îţi dau berea aia când ajunge la 5000 pe zi ca să avem ce sărbători :D

Raiz Robert: 1. Care jurnalist sportiv iti este cel mai antipatic?
Să nu mă crezi ceva mironisiţă, dar nu am nici unul care să îmi fie antipatic 100%. Sunt unii care mă seacă atunci când fac glume nesărate, cum ar fi Grădinescu, dar şi el are punctele sale bune. Mă mai irită din când în când pauzele mult prea dese şi mult prea lungi pe care comentatorii de la Sport Klub le fac la meciuri. Dar no, fiecare cum poate…
2. Este vreun sport care nu-ti place absolut deloc? (daca sunt mai multe, primul din top).
:)) Nu cred că există aşa ceva. Sigur că sunt sporturi la care nu mă uit pentru că nu le înţeleg, cum e cricketul spre exemplu. Dar nu, nu cred să fie vreun sport despre care să spun că nu îmi place.

Dan Lee: Cât crezi că va mai rezista zoso în blogosferă?
O să reziste exact cât o să vrea el să reziste. Plus că termenul ăsta de „rezistenţă” nu prea i se aplică lui, că parcă sună de parcă zoso e pe ducă, ceea ce, evident, nu e cazul. Ştiu că sunt unii care spun că Vali şi-a dus prea departe brandul de Gigi duru al blogosferei şi că atunci când contextul se va schimba îi va fi greu să se rebranduiască. Dar mă îndoiesc. La cum îl ştiu şi la cum se dezvoltă blogosfera românească yoso nu va avea nici o problemă să rămână… zoso.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “chinezu vă răspunde. Episodul 2”

  1. Pai n-are cum … nu ma merita Steaua, dar totusi, de ce nu te tunzi scurt? Asta esti ca o oita :D … pardon, berbec! :> Aaaaa acum inteleg de ce iubirea maxima pentru Steaua, acolo baciul Becali! :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.