Foto-chinezarii

Am de ceva vreme un Canon dragutel. Da’ zau daca stiu sa il folosesc cum trebuie :) Evident ca asta nu ma impiedica absolut deloc sa inaugurez acilea la mine o noua categorie pe care o numesc, cum altfel, Foto-chinezarii. Voi pune aici din cand in cand cate doua productii ale subsemnatului, realizate cu o deosebita maiestrie prin simpla apasare a bumbului ala negru de la Canonul ala gri.

Debutam cu fix primele doua fotografii pe care mi le-am pastrat io in folderul de „speciale”. Si pentru ca, lasand caterinca de o parte, chiar vreau sa invat, va rog sa va dati cu parerea despre cum au iesit. Merci.

5 comentarii la “Foto-chinezarii

 1. camil Răspunde

  sunt la fel de puțin expert ca și autorul pozelor de mai sus, dar plănuiesc să mă desăvârșesc, ca să spun așa, prin achiziționarea unui Nikon drăguțel :D.
  îmi place prima fotografie, e mult mai „mătăsoasă” decât a doua :)
  (detaliile tehnice nu contează)

 2. criserb Răspunde

  Frumos dar la a doua poza era mai frumos daca focalizai pe casa, parerea mea. Daca mai ai ocazia sa refaci poza incearca sa scoti casa in evidenta ;)

 3. Mihai Răspunde

  A doua poza mi se mai deosebita deoarece toata lumea se astepta sa focalizezi casa pe cand tu ai focalizat exteriorul.La fel fac si eu si trebuie sa iti spun ca unele poze reusesc sa ma surprinda si pe mine. Felicitari!
  De-abia astept sa iti vad urmatoarele foto-chinezarii. :)

 4. Pop Dorin Florin Răspunde

  Mie imi plac ambele fotografii… La a doua puteai sa scoti mai mult in evidenta pe vecina de la geam :)) Canon? :-/

 5. Tiribonflax Răspunde

  http://www.morguefile.com/docs/Classroom – citeşte lesson-urile lui Jodia Coston. Nu-s pentru specialişti, ci pentru amatori. E păcat să foloseşti aparatul fără să-i cunoşti funcţiile şi fără să ştii cât de cât despre compoziţie sau încadrare ;)

  spor mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: