Catalogul de neturi. De azi făcut împreună cu voi

Când am creat categoria Catalogul de neturi, am zis că aici o să îmi dau cu părerea din când în când despre un site, un blog, o iniţiativă online. Ceea ce am şi făcut. Numai că, brusc şi iremediabil, mi-am dat seama că nici nu mă pricep decisiv şi nici nu e prea dixtractiv să prestez singur. De aceea am zis să vă propun să ne mişcăm mai cu talent.

Aşa că de azi înainte eu o să aleg un site pe care să îl (mult spus, dar v-aţi prins de idee) analizăm împreună. Şi ca să fie treaba cât de cât serioasă, eu zic să atingeţi în comentariile voastre, aşa orientativ, criterii precum calitatea designului, utilitatea lui (raportat la ce e pe piaţă acum), funcţionalităţi, calitatea contentului. Evident că voi fiind, unii, mai dibaci decât mine pe chestiune puteţi aduce în discuţie orice alt aspect doriţi.

Cred că e mai bună abordarea asta din cel puţin două puncte de vedere. Unul pentru că dintr-o discuţie de asta beneficiem noi toţi, cei care ne dăm cu părerea şi mai învăţăm câte ceva. Al doilea pentru că şi „produsul recenzat” poate primi un feedback util sau, cel puţin, de care să se amuze :) Plus că, cine ştie, dacă sunteţi buni şi pe felie, cineva o să se uite la ce aţi comentat şi o să zică „băi, ce mişto le zice, ia să vedem cine e şi care e scopul său în viaţă” :)

Puteţi prelua pe blogurile voastre, care aveţi, câte o astfel de analiză a câte unui site şi să o detaliaţi acolo la voi. Promit că toţi cei care vor scrie pe blogurile lor vor fi aşezaţi la loc de cinste într-un later edit în fruntea postării de pe chinezu, ca să vă vadă tot poporul :)

Bun. Hai să începem cu hartapoliticii.ro. Un site pe care eu îl găsesc interesant, atât ca şi concepţie, dar mai ales ca ce promite că va fi ca şi conţinut. Îmi place la el abordarea oarecum nouă, care organizează pe anumite criterii haosul informaţional despre zona politică. Designul minimalist mă coafează pentru că e clar, nu mă oboseşte. Încă nu m-am jucat prea mult cu el, dar zău că îmi pare o jucărie serioasă pe care să o folosesc destul de des. Îmi place hartapoliticii în acest moment mai mult pentru ceea ce promite ca va deveni decât pentru ceea ce este acum. Dacă o să îi ţină balamalele pe iniţiatori şi o să persiste în „greşeala” de a face un asemenea site şi de a-l dezvolta, am încredere că, aşa cum e frumos să spunem, vor face o figură frumoasă :)

PS Habar nu am cine a făcut siteul sau de ce. Am primit doar un mail de la unul din iniţiatori, presupun, care mă ruga să dau un ochi pe el şi să îl ajut cu un feedback. Ceea ce am făcut, după cum se vede.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Catalogul de neturi. De azi făcut împreună cu voi”

  1. Într-adevăr site-ul este făcut numai de mine, în timpul liber. De aceea, așa cum bine observi, este un site care este interesant mai degrabă pentru potențial decât pentru forma actuală, cam brută pe alocuri. :-)

    Este așa pentru că felul în care dezvolt site-ul este să lucrez la lucruri pe care eu le cred foarte interesante sau noi, apoi să le pun out there și să văd cât de mult interes generează, după care trec mai departe.

    Așa că, dacă ți se pare ceva interesant sau că ar merita schimbat, lasă un comentariu și în general se rezolvă dacă nu e foarte greu. Parte din dezvoltarea site-ului este făcută pe baza feedback-ului de la utilizatori.

  2. Acum cativa ani vroiam sa fac un site in care sa postez promisiunile din timpul campaniei electorale, o declaratie dupa castigarea alegerilor si o declaratie la sfarsit de mandat – fiecare promisiune urma sa aiba un loc separat de discutii … ca sa invete sa nu mai promita aiurea

    cine doreste, poate prelua aceasta idee :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.