Acesta este un post cu multe linkuri si cu un pic de vin

Astazi am avut doua first-uri, cum ar zice uzbekul: 1. am intrat pentru prima data in Cafeneaua Ziaristilor de la Casa Presei si 2. l-am cunoscut pe Cezar Ion.

Stabilimentul cu pricina (cel de la punctul 1., cum care???) nu e nici prea prea, nici foarte foarte. Un bar normal ca orice bar, cu mentiunea ca fanii pot sa isi vada pe acolo idolii jurnalistici din cand in cand. L-am vazut pe Costi Rogozanu pe acolo, da’ nu am vrut sa il deranjez, io fiind, dupa cum indeobste se stie, un mare timid…

De Cezar mi-a placut. Acuma ce sa zic si io dupa ce mi-a daruit „Ghidul vinul.ro” o excelenta carte (ca nu pot sa ii zic altfel) cu peste 400 de vinuri evaluate si etichetate si inventariate si a carei simpla rasfoire m-a indemnat la o corespunzatoare crestere a poftei setoase. Serios vorbind, e chiar, cum ii zice de fapt numele, un ghid foarte misto in ale vinului.

Evident ca, de asemenea, voi corecta o mare eroare care imi apartine in intregime si voi introduce vinul.ro in bookmark, asa de amorul artei :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Acesta este un post cu multe linkuri si cu un pic de vin”

  1. pai de ce n-ai spus????? chiar vroiam sa te cunosc! Eu nu te-am recunoscut/vazut din doua motive simple. Ochelarii pe care-i port nu mai sint buni de ceva timp. vad doar contururi, nu disting clar fetele. Motiv doi: nu-s atent!. Las ca te pindesc data viitoare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)