Doamnă Maria, eu vă cred

Doamnă Maria,

Am citit scrisoarea dumneavoastră cu inima strânsă. Nu din cauza a ce scrie acolo. Ci din cauza faptului ca ea a apărut.

Nici nu vreau să mă gândesc prin ce momente aţi trecut şi treceţi în această mizerabilă campanie electorală. Mi-e greu să îmi imaginez durerea pe care o simţiţi când vedeţi cum sunteţi târâtă în jegul politicii româneşti. Atâta cât contează, aveţi întreaga mea compasiune…

Eu vă cred, doamnă Maria. Vă cred pentru că VREAU să vă cred. Pentru că vă consider cu adevărat o doamnă şi ştiu că v-a fost extrem de greu să faceţi acest lucru. Va cred deşi, doamnă, ştiu că mă mint singur…

Îi acuzaţi, pe bună dreptate, pe cei care atât de josnic v-au murdărit numele în această campanie. Vă mărturisesc faptul că din acest moment îi dispreţuiesc şi eu la nivel oficial. Dar vă rog să nu uitaţi, doamnă, că cel care a setat permanent, de 5 ani încoace aceste standarde de jegoşenie în politica românească a fost tocmai cel pe care v-aţi decis să îl apăraţi prin această scrisoare şi pentru care aţi plonjat, de data aceasta de bună voie, în mocirla dâmboviţeană. Adică soţul dumneavoastră.

Vă asigur încă o dată de întreaga mea compasiune. Deşi, doamnă, faptul că vă puneţi semnătura pe ceva ce au scris alţii este, dacă îmi permiteţi, un alt fel de minciună. Lucru pentru care vă compătimesc şi mai tare…

Cu stimă,
Cristian China-Birta
aka chinezu.eu

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

19 thoughts on “Doamnă Maria, eu vă cred”

 1. Ma lesi!? Ce jeg? Bine ca-i sta bine ei la Vila lac 3 si cu spp si cu tot ce vrea si cu vedete si dineuri! Ma lesi?

  Nu cumva saraca e scarbita si nu suporta atacurile la adresa lu` barba-su? Dar suporta cand i se fac toate mofturile si dusa la calarie si cu 3 case si cu fata cu apartament de 300mpatratai sau cubi!?

 2. Jegoasa postare!

  O rezum, elegant:

  „Doamna Maria,

  Eu va cred, fi-r-ati a dracului sa fiti!”

  PS Se spune (scrie): Doamna Basescu… nu Maria.
  Nota 2. Stai jos.

  PS 2 La fel a facut si Dinescu: un gentleman nu poate spune niciodata, public: „pe aia o bate barbatu”, chiar daca e adevarat. Doar un mitocan. Si dupa scrisoare: „sunt gata sa imi cer scuze” (dar nu o fac!) si a continuat cam in stilul, fortat spiritual, al Chinezului, de aici.

  PS 3 Cand spui unei doamne: „Ce frumoasa, deosebita sunteti dar sotul Dvs. e un bou!” de fapt ii spui ca ea e proasta (vaca, la rigoare) si esti doar un badaran. Ceea ce despre Dinescu nu ma indoiesc ca e!
  Poate ar fi timpul sa mai si citeasca cate ceva, marele poet!

 3. Faptul ca PSDul pune la indoiala pana si autenticitatea acestei scrisori e jenant. Maria Basescu e o femeie …de bun simt ar fi prea putin spus. Este inadmisibil sa apara papagali ca Vadim sau Dinescu sa delcare porcarii la adresa sa. RUSINE!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)