Cu Biblia prin si catre Cotroceni

Am auzit un zvon. Pe care vi-l raportez doar, ca sa zic asa, intru dixtractie. Cica zilele trecute Basescu a luat o Biblie in mana si a purces prin incaperile administratiei prezidentiale punandu-i pe cei ce lucreaza acolo sa jure pe Sfanta Scriptura ca o sa il voteze numai si numai pe el in alegeri. Habar nu am daca e adevarat, dar nici nu mai conteaza…

Pentru ca posibila intamplare spusa mai sus este elocventa pentru aceasta perioada pe care, din lipsa de altceva, am numit-o campanie electorala. Pentru ca daca asta a fost campanie (cum scrie in manualele de politica) atunci nici Basescu nu a facut bisnita pe vremea lui Ceasca. Eu unul m-am simtit de-a dreptul jignit de goliciunea discursiva a celor care ne cer votul. Pentru ca, hai sa facem un exercitiu succint, daca incerci sa dai un vot pe criterii strict rationale, adica tradus pe programele candidatilor, si  te-ai fi uitat doar la televizor, ce ai fi inteles? Exact, asa si io. Ce ramane? Un electorat care voteaza cu Basescu pentru ca nu voteaza cu Geoana si viceversa si un electorat are voteaza cu Crin ca sa nu voteze cu ceilalti doi si viceversa. Niiiiiiice…

Si apropo de Biblie, ati auzit pe careva dintre candidati sa pomeneasca si de Dumnezeu zilele astea? Nu ca m-ar interesa foarte tare. Dar am impresia ca macar unul din ei are mare nevoie de un ajutor din directia aia.

5 comentarii la “Cu Biblia prin si catre Cotroceni

 1. irongates Răspunde

  A fost vreodata altfel? Ai avut tu un candidat care sa raspunda cerintelor tale in proportie de macar 70%, indiferent ce alegeri au fost? Nu cred, mai e mult pana acolo.

 2. adc Răspunde

  După faza cu juratul pe Biblie, am auzit că a fost coadă mare la spovedit, la biserica din Cotroceni…

 3. [D][S][N] Răspunde

  Daca tot o daduram in ale bisericii, ati vazut cum s’a lepadat traian de elena ?…

 4. un crestin Răspunde

  Sa-i dam Domnului ce este al Domnului si Marinarului ce ii al Marinarului.Adica vant din pupa.
  Hai Romania, ai o sansa nu o rata
  Amin si Doamne Ajuta!

 5. Ionut Răspunde

  Si unde-i Dumnezeu? Doar in rugaciunile lor de duminica sear ainainte de rezultate? Ei nu au nici un Dumnezeu, de ce ar conta un juramant pe biblie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: