Catalogul de neturi dintr-o zi de luni

Salut pe această cale apariţia Decât o revistă. Cu maxime păreri de rău că, din pricini anumite, nu am mai putut ajunge la lansarea de ieri.

Ştie careva care e faza cu infobot.ro?

Click and Buy, prima banca online, intră pe piaţa românească, anunţă Capital. Are 12 milioane de clienţi şi cu parteneriate semnate cu 14.000 de comercianţi din toată lumea. Poate că aşa se mai dă un şvunc secetei din ecomerceul românesc.

Piaţa de hosting din România va fi de 6 milioane de dolari, zice IDC, citat de cei de la Capital. Todi Pruteanu de la Mircrosoft România ne vorbeşte despre cam 100 de companii care oferă hosting pe plaiurile noastre, dar numai vreo 10 sunt mai de Doamne ajută.

O postare care m-a emoţionat, o paralelă între revolta muncitorilor de la Braşov din 15 noiembrie 1987 şi modul inedit în care au fost comemorate evenimentele de atunci: un cros.

Eseu despre televiziune.

Un comentariu la “Catalogul de neturi dintr-o zi de luni

  1. Andrei Pietrosu Reply

    1)Piata de hosting e estimata la 6-8 milioane euro de acum vreun an jumatate.
    2)Companii de hosting de fatada sunt peste 200(practic oricine cumpara un reseller si isi ia un template de pe net + WHMCS poate sa ofere hosting)
    3)Defapt sunt vreo 15-20 de firme mai de Doamne ajuta :). Todi poate le numara doar pe cele cu care are MS vreun parteneriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.