La mulţi ani, băăăă Adiiiiii!

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Cu Adi Hădean (foto stânga) şi cu mine (foto dreapta) e o chestie ciudată. Adică amândoi băimăreni fiind, nu prea ne-am intersectat în perioada când hălăduiam, tineri şi ferici, prin oraşul de pe malul Săsarului. Din diverse pricini. Între noi fie vorba, mă chiar enerva Adi cu emisiunile lui de pe la TV şi de pe la radio, eu având vagul feeling că e cam fiţos.

Dar apoi ne-am lovit unul de altul prin blogosferă. Şi la nivel de online pur sânge, trag nădejde că ne-am plăcut reţiproka foarte destoinic. Apoi l-am cunoscut mai pe îndelete şi pot să vă raportez că nu ai absolut nici o şansă să nu te lipeşti imediat de el şi să îţi placă de foioioioioi.

Azi e ziua lui Adi. Aşa că îi urez şi io alea alea, urări exprimate foarte prost, dar fiind din foarte inimă.

Plus că adaug moroşeneasca urare de Dumnezo să te îmburde în rai!

chinezu cu hadean

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “La mulţi ani, băăăă Adiiiiii!”

  1. @razvanserbu! De ce sa ii imburde in rai ? Sa ii mai lase pe acilea, chiar daca nu ne căpătam si noi cu o tara „ghe” palinca măcar mai venim pe blog, ca vad ca se cinstesc numai domniile lor ! Drept ii ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)