Deci daca asta e liberalism, imi dati voie sa ma fac satanist, Alina, Diana, Bogdan, Ramona, Chiliman si Tariceanu?

Later edit: Geniala foto de mai jos, luata de la impecabilul Andrei Crivat.

placement

Deja ne-am obisnuit ca liberalismul din Romania sa nu fie ala pe care il gasim in orice dictionar de politologie. Dar, pe de alta parte, nici social democratia de la noi nu e ceva cu care Giddens sa se duca in fiecare seara la culcare. Cat despre PDL, poate o sa le intelegem si noi ideologia cand o sa o inteleaga si ei.

Bun. Dar cand vezi o mostra de zevzecism liberal de sorginte pur romanesca, precum cea executata de consilierul local Dan Octavian la Oradea, care a cerut interzicerea unui concert metal pe motiv de SATANISM, chiar ca te apuca scarba. O scarba liberala de aia sanatoasa.

Ma incapatanez sa cred ca exista si liberali intregi la cap in aceasta chestiune si care ar putea sa isi asume o pozitie. In ciuda gelatului liberal (vedeti foto in linkul de mai sus) – un baiat cu muci in par, dupa cum zicea chiar Tariceanu despre, e drept, Boureanu.

Asadar ii invit pe acesti liberali care chiar imi plac (unii mai mult, altii mai putin decat mai mult) Alina, Diana, Bogdan, Ramona, Chiliman si, evidamente, Tariceanu sa ne spuna daca satanismul celor de la God Dethroned loveste adanc in doctrina lliberala. Evident ca nu puteti spune ca Dan cel Octavian este penibil. Dar ceva, ceva tot trebe sa ziceti…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Deci daca asta e liberalism, imi dati voie sa ma fac satanist, Alina, Diana, Bogdan, Ramona, Chiliman si Tariceanu?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)