Deci daca asta e liberalism, imi dati voie sa ma fac satanist, Alina, Diana, Bogdan, Ramona, Chiliman si Tariceanu?

Later edit: Geniala foto de mai jos, luata de la impecabilul Andrei Crivat.

placement

Deja ne-am obisnuit ca liberalismul din Romania sa nu fie ala pe care il gasim in orice dictionar de politologie. Dar, pe de alta parte, nici social democratia de la noi nu e ceva cu care Giddens sa se duca in fiecare seara la culcare. Cat despre PDL, poate o sa le intelegem si noi ideologia cand o sa o inteleaga si ei.

Bun. Dar cand vezi o mostra de zevzecism liberal de sorginte pur romanesca, precum cea executata de consilierul local Dan Octavian la Oradea, care a cerut interzicerea unui concert metal pe motiv de SATANISM, chiar ca te apuca scarba. O scarba liberala de aia sanatoasa.

Ma incapatanez sa cred ca exista si liberali intregi la cap in aceasta chestiune si care ar putea sa isi asume o pozitie. In ciuda gelatului liberal (vedeti foto in linkul de mai sus) – un baiat cu muci in par, dupa cum zicea chiar Tariceanu despre, e drept, Boureanu.

Asadar ii invit pe acesti liberali care chiar imi plac (unii mai mult, altii mai putin decat mai mult) Alina, Diana, Bogdan, Ramona, Chiliman si, evidamente, Tariceanu sa ne spuna daca satanismul celor de la God Dethroned loveste adanc in doctrina lliberala. Evident ca nu puteti spune ca Dan cel Octavian este penibil. Dar ceva, ceva tot trebe sa ziceti…

0 comentarii la “Deci daca asta e liberalism, imi dati voie sa ma fac satanist, Alina, Diana, Bogdan, Ramona, Chiliman si Tariceanu?

  1. alina gorghiu Răspunde

    Mare e gradina lui Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: