Ofertă seriosă: caut parteneri pe partea de programare

Ştiu că mulţi dintre voi vor fi surpsinşi să vadă un anunţ extrem de serios aici la mine. Dar zău că vorbesc serios când zic ce zic în titlu.

Treaba e relativ simplă. Vreau programator (i) cărora să le dau o (mică) parte din sportlocal.ro şi care să se ocupe de matrixurile alea de programare care mă enervează pe mine. Dar am nevoie de cineva cu atitudine pro-activă, adică să mă tragă de mânecă şi să îmi zică „stimabile, e mişto ce vrei tu, facem, dar fii atent la mine ce îţi mai propun”. Adică nu numai să ia banu’ şi să întrebe ca şi chelnerul: „altceva, şefu?”.

Pentru cei interesaţi le spun doar că, după primele 4 luni şi un pic de testare, am planuri very mari cu sportlocal.ro. Iar celor care îmi vor spune „mă, te-ai stricat de cap???” le răspund doar: numa’ acuma v-aţi dat seama?

Doritorii sunt rugaţi să mă contacteze pe twitter, pe YM la harvuz sau, chestie de gusturi, pe sportlocal at sportlocal.ro.

0 comentarii la “Ofertă seriosă: caut parteneri pe partea de programare

 1. Liviu Alexa Răspunde

  musai sa ne vedem. daca vii pe aci, da semn din nou.

 2. fish Răspunde

  da’ ce? ti-au fugit partenerii? ca e singurul caz in gramatica romulana cind folosesti „double-i” in asemenea sintaxe :D

 3. chinezu Răspunde

  @fish
  am vrut sa scriu si cu majuscula
  si cu y si w :D
  merci de sesizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: