21.07.2017

Ofertă seriosă: caut parteneri pe partea de programare

Ştiu că mulţi dintre voi vor fi surpsinşi să vadă un anunţ extrem de serios aici la mine. Dar zău că vorbesc serios când zic ce zic în titlu.

Treaba e relativ simplă. Vreau programator (i) cărora să le dau o (mică) parte din sportlocal.ro şi care să se ocupe de matrixurile alea de programare care mă enervează pe mine. Dar am nevoie de cineva cu atitudine pro-activă, adică să mă tragă de mânecă şi să îmi zică „stimabile, e mişto ce vrei tu, facem, dar fii atent la mine ce îţi mai propun”. Adică nu numai să ia banu’ şi să întrebe ca şi chelnerul: „altceva, şefu?”.

Pentru cei interesaţi le spun doar că, după primele 4 luni şi un pic de testare, am planuri very mari cu sportlocal.ro. Iar celor care îmi vor spune „mă, te-ai stricat de cap???” le răspund doar: numa’ acuma v-aţi dat seama?

Doritorii sunt rugaţi să mă contacteze pe twitter, pe YM la harvuz sau, chestie de gusturi, pe sportlocal at sportlocal.ro.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ce simplu câştigă unii…

Aveţi permisiunea mea de a fi invidioşi pe je

Niciun comentariu încă

 1. Liviu Alexa
  luni, 1 iunie 2009, 18:06

  musai sa ne vedem. daca vii pe aci, da semn din nou.

  Răspunde
 2. fish
  luni, 1 iunie 2009, 18:30

  da’ ce? ti-au fugit partenerii? ca e singurul caz in gramatica romulana cind folosesti „double-i” in asemenea sintaxe :D

  Răspunde
 3. luni, 1 iunie 2009, 19:00

  @fish
  am vrut sa scriu si cu majuscula
  si cu y si w :D
  merci de sesizare

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *