Asociatia Pro Democratia cauta observatori pentru europarlamentare

Asociatia Pro Democratia (APD) invita toti cetatenii interesati de transparenta si corectitudinea alegerilor pentru desemnarea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European din 7 iunie 2009 sa se implice in pregatirea si derularea activitatilor de observare a acestora.

Asociatia Pro Democratia subliniaza necesitatea organizarii si desfasurarii corecte a scrutinului si ii incurajeaza pe toti cetatenii sa i se alature in campania de observare a acestuia.

Cetatenii cu drept de vot care nu sunt membri ai vreunui partid politic si sunt interesati sa se implice in observarea alegerilor de duminica, 7 iunie, sunt invitati sa contacteze APD, pana la 29 mai 2009, la sediul APD din Bd. Maresal Al. Averescu, nr. 17, Pavilion 7, et. 3, sector 1, Bucuresti, la telefon 021/222.82.45, 021/222.82.54, sau pe e-mail la apd@apd.ro. Acestia vor beneficia de instruire pentru activitatea pe care o vor desfasura in calitate de observatori si de asistenta continua din partea coordonatorilor APD in ziua votarii.

0 comentarii la “Asociatia Pro Democratia cauta observatori pentru europarlamentare

 1. Ionut Răspunde

  vor fi remunerati tinerii?

 2. bitavk Răspunde

  Primim si mancare ? :D

 3. Dan Chichernea Răspunde

  Provincialul de mine n-are vreun loc ?
  Sau e valabil doar pentru Bucureşti ?

 4. alina gorghiu Răspunde

  Eu ii felicit, ca observatorii ong-urilor sunt necesari in orice proces electoral. Si, da, observatorii acreditati de ong-uri sunt platiti.

 5. Marius Răspunde

  Interesant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: