Asociatia Pro Democratia cauta observatori pentru europarlamentare

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Asociatia Pro Democratia (APD) invita toti cetatenii interesati de transparenta si corectitudinea alegerilor pentru desemnarea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European din 7 iunie 2009 sa se implice in pregatirea si derularea activitatilor de observare a acestora.

Asociatia Pro Democratia subliniaza necesitatea organizarii si desfasurarii corecte a scrutinului si ii incurajeaza pe toti cetatenii sa i se alature in campania de observare a acestuia.

Cetatenii cu drept de vot care nu sunt membri ai vreunui partid politic si sunt interesati sa se implice in observarea alegerilor de duminica, 7 iunie, sunt invitati sa contacteze APD, pana la 29 mai 2009, la sediul APD din Bd. Maresal Al. Averescu, nr. 17, Pavilion 7, et. 3, sector 1, Bucuresti, la telefon 021/222.82.45, 021/222.82.54, sau pe e-mail la apd@apd.ro. Acestia vor beneficia de instruire pentru activitatea pe care o vor desfasura in calitate de observatori si de asistenta continua din partea coordonatorilor APD in ziua votarii.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Asociatia Pro Democratia cauta observatori pentru europarlamentare”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)