Ce mi se pare cam de-ampulea la Roblogfest

În ciuda titlului cam de-ampulea (asta este, sunt nervos, cauza o vedeţi în postarea de mai jos), spun încă o dată că Roblogfest este o iniţiativă foarte, foarte bună şi, chiar dacă unii nu vor să accepte, extrem de necesară pentru blogosfera românească.

Dar…

Mi se pare de-ampulea faptul că la categoriile jurizate intră în competiţie bloguri care nu au ce căuta acolo. Cum a fost cazul meu, la categoria blog politic. Nici până azi nu ştiu cine m-a nominalizat. CHINEZU NU E BLOG POLITIC!!! E doar blog, după propria definiţie că aici scriu ce vrea muşchii mei, fără planificare, fără mega-strategie. Dar nu despre asta e vorba. Că pot zice io asta încă 10 cincinale de acum încolo şi să nu pese nimănui.

Este vorba de faptul că, după mintea mea, aşa relaxată cum e ea, la categoriile jurizate ar trebui măcar să se ceară acordul proprietarului blogului. Atât. E fiţoşenie? Poate. Dar tot mi se pare mai corect decât să te poată propună oricine (cu intenţii bune, fără îndoială) la orice categorie. Adică un talmeş, balmeş, care nu rimează de nici o culoare cu seriozitatea tip Roblogfest.

Nu de alta, dar aşa se ajunge în situaţii absolut ridicole, ca şi în cazul meu la recent încheiata ediţie, când eu m-am situat deasupra lui Cristi Pătrăşconiu sau, mai ales, a lui Doc. Resping categoric această clasificare. Nu mă onorează. Şi nu onorează nici Roblogfest…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Ce mi se pare cam de-ampulea la Roblogfest”

 1. Mah, ierarhia m-a emotionat putin (na..ce vrei s unt mai tanar si la inceput :p ), dar cum am spus si in articol, nici blogul meu nu e integral unul politic si tinand cont ca am fost inainte ta si a celor amintiti de tine nu inseamna decat ca ierarhia a fost una relativa si o importanta latura de divertisment. :)

 2. Adi Zabava:
  la cum te stiu o sa iti treaca emotiile astea cand te vezi prin clasamente :D
  mie mi se pare, totusi, de cacat sa fii nominalizat undeva unde nu vrei sa ajungi
  in fine
  call me chinezu…

 3. cred ca blogul tau a fost a fost la sectiunea politic pentru ca s-a aplicat un algoritm complicat care a analizat posturile, comentariile, tagurile si trackbackurile si a rezultat o probabilitate de peste 50% sa fie un blog politic. Mai multe date nu stiu dar o sursa din interior a jurat ca s-a folosit teorema lui Bayes la una din etape…
  sau probabil persoana care te-a nominalizat tocmai citise ca erai iritat de ultima boacana a guvernarii si a tras concluzia ca e blog politic si a asa a ramas.
  In legatura cu clasamentul, am vazut regulile de jurizare dar parca tot cu un concurs de popularitate seamana.

 4. Scuze. Chinezule stii ca ti-am dat dreptate privind faptul ca esti nominalizat fara sa vrei. Oricum, clasamente de acest gen, competitii de acest gen dupa parerea mea nu aduc nimic bun la momentul asta.

 5. acuma, atunci cand ai mii de inscrieri, te-ai fi asteptat sa le luam pe fiecare din ele sa le intrebam daca sunt de acord sa ramana sau nu? daca mi-ai fi dat un semn s-ar fi putut rezolva.

  cat despre pozitia ta in clasament, a fost rezultatul unei jurizari a 5 persoane care au dat fiecare 3 note si apoi notele au fost ponderate.

 6. Pingback: Ultima despre Roblogfest: mai multa transparenta se poate, va rog? « Picătura chinezească

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.