Oana şi cu Crina au pus-o!!!

Daaaaaaa. Au pus-o de o lansare. Şi cum regina ei de fericire să nu iasă ceva mişto? Să vă egzplic.

La Satu Mare, Crina cea degrabă descurcăreaţă şi cu suflet mai larg decât prevede legea firii, s-a dat de 2,768 ori peste cap şi a organizat o preafrumoasă lansare de carte pentru Oana cea degrabă purtătoare de tocuri în loc de adidaşi şi cu talent de scribălenie la purtător. Cartea se numeşte Războiul reginelor. Dar asta nu importă maximamente şi aproximativ finalment. Pentru că, pe principiul ce naşte din pisică şoareci mănâncă şi pe axioma vă simteţi bineeee, Oana orice ar scrie, scrie bine.

Şi cum prezenţa lu’ chinezu se impunea imperios necesar, am fost prezent. Flori nu i-am luat Oanei. Că nu am vrut să îşi strice impresia despre mine (sanchi, am uitat… deşi minunata mea Adina mi-a trasat sarcină clară).

Şi ca totul să fie şi mai adevărăciune, la faţa locului a executat o prezenţă de-a dreptul reconfortantă, Bogdan Hrib, şăful dă gaşcă de la Editura Tritonic, cu ocazia prilejului lansării cărţii Blestemul manuscrisului, în couctorat cu Răzvan Dolea. Dar despre acest subiect şi urmările sale în transmisiile noastre viitoare…

crina-oana

0 comentarii la “Oana şi cu Crina au pus-o!!!

 1. Oana Reply

  Multamim da prezenta. Faina nevasta ai

 2. Darius Filip Reply

  Sounds like fun. Pacat ca n-am fost.

 3. Io ce să mai zâc? « Sătmăreanca
 4. Satmareanca Reply

  Am impresia că vrei să-ţi fac cinste :))))

  Încântată că am cunoscut-o pe Adina, nu mai beau cafea cu tine când dau prin Bucureşti :D

 5. xreader Reply

  Acum ca-s back to home cu tot cu regina si dupa ce cunoscui o gramada de ardeleni, oameni de pus la rana, ma-m apucat de citit sportlocal.ro. La naiba-n puii mei devin si pasionat de sport acum :D.

 6. Turneu Satmarean « Seria Dinastiile
 7. simona ionescu Reply

  Musiu, trebuie musai sa vii la raport si la Bucuresti! Toata lumea te lauda. O s-o fac si eu maine. Ca am poze cu zulufii tai!

 8. Vania Reply

  Care eu când scriu despre Chinezu îl majusculez!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.