Ştirea momentului la televiziunile din România esteeeeeeee…

Cum care? Ce întrebare e asta? Voi nu sunteţi pe fază sau ce? Şi nu mă refer la ştiri de alea pe care le găsim pe toate posturile internaţionale, ci la de-a noastre, româneşti, profund mioritice, şi care aduc o plus valoare informaţională magistrală pentru traiul nostru.

Ştirea momentului, pe care o vedem pe toate posturile, de prin toate cotloanele ţării pe principiul „de la faţa locului”, cu reporteri speciali îngropând termometrul în zăpadă în speranţă că mai trag vreo două linii în jos, ştirea momentului, deci, cu o entropie informaţională devastatoare, este următoarea: în iarna asta e frig afară!!!

M-am uitat cu deosebit la ştirile din care aflam, noi pulimea, că e frig afară. Interesant, chiar nu ne-am dat seama singuri… Mă uitam la pseudo-îngrijorarea cu care jurnalişii prezentau această nemaipomenită excepţie de la regula firească a curgerii naturii. Păi şi cum aţi vrea să fie afară, bă stimabililor? Voi pe calendar vă uitaţi sau numai pe termometre? E ianuarie, ce dracu. Dacă nici acuma nu ne muşcă câte un minus 20 atunci când? Rău staţi cu subiectele, pare-se… Altele în afară de Gaza, gazu, salarii profesori şi săracu Stănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: