Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Ce mi-a auzit urechea în ultima vreme

82. Royal Hunt – Collision Course (2008)
Băieţii încearcă şi asta e foarte bine. O muzică la locul ei, curată, instrumente brici. Dar parcă nu au sclipirea aia care trebe ca să fie totul frumos. Cum a fost pe Lies, spre exemplu…

83. Hammerfall – Rebels with A Cause (2008)
Bravo lor. Un alt produs Hammerfall aşa cum trebe. Adică aşa cum cântă ei de când îi ştiu. Nu i-a îndoit prea tare comercialismul. O stare agreabilă de fiecare dată când îi ascult.

84. Jet Black Stare – In This Life (2008)
Surprinzător de buni. Pe alocuri stereotipi, dar mişto gagii. Ce mă bucură e că mai auzi şi muzică de asta făcută parcă din suflet şi nu pentru a apărea pe prima pagină. Sau, mă rog, I could be foarte wrong…

85. Small Mercies – Beautiful Hum (2008)
Singurul reproş pe care pot să îl fac şi chiar îl fac e că toate piesele sunt cam leşinate. Dar foarte, foarte mişto. Dar puteau băga şi ei acolo vreo 2, 3 mai sprinţare să nu ne pleoştim de tot. Oricum un album de debut excelent.

86. Jefferson Starship – Jefferson’s Tree of Liberty (2008)
Acest album excepţional stă lejer în top pentru albumul anului 2008 în viziune a la chinezu.

87. Annihilator – King of the Kill (1995)
Jeff Waters este pentru mine unul din cei mai minunaţi chitarişti care o să existe vreodată pe lumea asta. Îl iubesc de foioioioioi. Sunt fan pe viaţă. Şi la 70 şi de ani o să îi ascult vrăjelile chitaristice cu maximă plăcere.

88. Europe – The Final Countdown (1986)
Oare când se va demoda albumul ăsta în mintea şi în sufletul meu?

89. Deep Purple – Slaves and Masters (1990)
Şi acum când îl ascult mă simt ca şi copilul de 15 ani care asculta acest album cu gura căscată la casetofonul Electronica.

90. Metallica – Death Magnetic (2008)
Welcome back, Metallica…

91, 92, 93, 94 – Viţa de Vie cu Rahova (1997), Fenomental (1999), Exxtra (2001), Doi (2002)
Nu i-am ascultat niciodată organizat, cu albumul întreg. Dar am pus mâna pe ele şi am făcut o zi specială. Deci băieţii sunt foarte corespunzători. Mi-au trezit categoric respectul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.