Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Iertaţi-ne, morţilor, în numele celor care nu vor să vă uite…

Nu mai sunt printre noi. Au murit cândva, demult, nici nu mai ţinem minte cu exactitate de ce sau cu ce scop. Ne aducem aminte de ei doar din an în an. Şi atunci o facem repede, cât mai repede, dintr-un sentiment de trebuincioasă lăcrimare de dat pe post. După care dăm repede pe cele atât de multe telejurnale, căci aşa e în democraţie, sunt multe de spus şi multe de văzut. Sau ne uităm la Megastar, Surprize sau DDTV. Luăm o faţă tristă, discutăm şi analizăm cine şi de ce şi promitem că se va face lumină. Şi după un an totul se reia, ca într-un cerc care se termină înainte de a începe.

Ni se spune că au murit pentru ca noi să trăim cum trăim astăzi. Dar nu ni se spune cine i-a omorât. Sau de ce. Suntem un popor care ne recunoaştem atât de uşor victimele, dar avem o jenă organică în a ne asuma călăii.

Să nu ne amăgim. Noi toţi, ca popor, i-am omorât pe toţi cei care au murit la Revoluţie. Restul sunt poveşti. Noi i-am omorât şi nici măcar nu ştim de ce. Şi nici măcar nu vrem să recunoaştem asta. Şi nici măcar nu ne cerem iertare. Nici măcar o dată pe an.

Iertaţi-ne, morţilor de la Timişoara. Iertaţi-ne, morţilor din toată ţara. Aţi fost eroi. Sunteţi încă. Atâta doar că sunteţi nişte disposable heroes. Iertaţi-ne…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=87J1gQkz71o&rel=1]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: