Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Eşti un jegos, domnule preşedinte

12.12.2007

Eşti un jegos, domnule preşedinte. Ştiam mai demult că ai un suflet bicisnic, plin de masivă ură şi de funcţionare totalmente greşită a sentimentelor. Dar ce ai făcut azi, în direct la toate televiziunile, aşa cum îţi place atât de mult în vanitatea ta găunoasă, a întrecut mizeria cu care ne-ai obişnuit.

Eşti un jegos, domnule preşedinte. Ai aruncat pe gură astăzi cum că îl vei crede de acum înainte pe Cristian Pîrvulescu numai când soţia sa nu va mai lucra la Guvern. Chiar şi de la dumneata, colcăind mereu de spurcăciuni verbale şi scârboşenii cerebrale, aşa ceva e prea mult, mult prea mult.

Eşti un jegos, domnule preşedinte. A ataca un om care nu îţi place matale din motive pe care doar mintea matale aşa cum este le poate scorni, este una. A te folosi, însă, de familia sa, de soţia sa, a-i târâ pe cei apropiaţi lui în băltoasa dumitale mizerie este abject de mult. Chiar din partea matale.

Eşti un jegos, domnule preşedinte. Nu te deosebeşti nici un milimetru de un gherţoi care scuipa pe parbrizul autubozului care nu i-a acordat prioritate. Sunteţi exact la fel. Ba matale eşti şi mai rău. Pentru că, deşi mereu şi mereu o uiţi, eşti preşedintele României, oricât de mare vomă îmi vine când mă gândesc la asta. Eşti preşedintele României. De ce uiţi mereu acest lucru?

Eşti un jegos, domnule preşedinte. Dacă aş fi unul dintre cei care te-au votat, aş putea fi la fel de jegos ca matale şi să îţi spus că atunci o să te cred când nu o să îţi mai foloseşti fata să îţi şlefuiască imaginea ta de troglodit grobian vremelnic preşedinte. Dar nu o să o fac. Pentru că dintre noi doi, matale eşti singurul jegos autentic.

Eşti un jegos, domnule preşedinte. Un mare jegos.

0 comentarii la “Eşti un jegos, domnule preşedinte

 1. mihnea Reply

  ai dreptate, e un comentariu de tot rahatul. mai ales ca sotia lui parvulescu lucreaza la guvern de pe vremea lui nastase si asta nu l-a oprit pe tip sa-l critice pe arogant de oricate ori primea sansa.

 2. bety Reply

  nevasta lui pirvulescu lucreaza in palatul victoria de pe vremea cand era stolo premier hihihi

 3. SCE PSD Reply

  M-a bucurat mult aceasta postare si mi-am regasit pe deplin ideile aici. Nu am rabdare sa ii urmaresc declaratiile tv ale lui Basescu pentru ca sunt previzibile si de prost gust. Astazi insa l-am auzit si mi s-a parut josnic, mizerabil. Oare cum ar fi fost sa iasa toata lumea si sa ii spuna ca nu are dreptul sa vorbeasca despre “baietii din energie” atita vreme cat mare parte a averii familiei lui tocmai din acea zona vine. Este revoltator si mi-e teama ca de la “mincinosule” la “s*** p*** tu si toti muncitorii”(din repertoriul lui Becali) in prime time, pe toate posturile, nu mai e mult. Omul asta e cel care isi permite sa ne imparta in buni si rai, in intelectuali si prosti, in cinstiti si corupti :(.

 4. mesterulmanole Reply

  Acum ca stacheta a coborat asa de jos, cum va fi urmatorul presedinte al Romaniei? Precedentul s-a creat.

 5. balauru Reply

  “Eşti un jegos, domnule preşedinte. Dacă aş fi unul dintre cei care te-au votat, aş putea fi la fel de jegos ca matale”

  Cred ca citesti prea des blogul lui Nastase. :-)

  Chelios e, dar jegos? Ai fost tu la el acasa si ai vazut ca nu se spala? :-)

  La ce folosesc cuvintele astea “prea mari” pentru ca sa le ia cineva in seama? In adara de defularea ta personala? Vorbe mari care nu au efect asupra nimanui. Romania e o tara corupta pina la Dumnezeu si radacinile ei sint in toate partidele si toti politicienii romani, fara exceptie. Merita sa-ti “versi plaminii”
  jignindu-ti presedintele ca sa vezi ce frumos a iesit la blog?

  Cu ce esti tu mai bun ca Basescu? tu de ce nu esti jegos? esti un inger “curat”? Pun pariu ca daca cineva ti-ar arunca un “os” ai trece de partea jegosilor. :-)

  Nu v-ati saturat bre de demagogie? Mai ales de asta gratuita? Demagogie de blog?

 6. balauru Reply

  radacinile coruptiei :-) am vrut sa spun

 7. chinezu Reply

  balauru:
  nu ai inteles nimic din ce am zis io
  iar pentru cat nu ai inteles ai comentat prea mult
  e jegos pentru ca vorbeste de nevasta lui cristi pirvulescu
  iar despre defularile mele daca nu iti place mai sunt cam 100.000 de bloguri in limba romana
  muuuuuuult mai lipsite de defulari
  la mine scriu ce vreau, despre cine vreau, cum vreau
  si las liber la comentarii
  ca sa poti si tu comenta cum vrei, despre cine vrei si cum vrei

 8. balauru Reply

  bre, nu am spus sa nu scri ce vrei, dar de ce asa “atacat” ?

  de ce jegos? daca vorbeste cum nu-ti place tie de cineva? :-) de ce atita ura?

 9. chinezu Reply

  Balauru:
  da care e blogul tau, balaurenia dumneavoastra?
  ca de linkuit nu ai linkuit nimic
  o fi asta http://balauru.wordpress.com/ de l-am gasit pe google?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.