Două motive de simţire bine

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

07.11.2007

Update imediat: Abia ce am urcat pe net postu ăsta şi au şi sărit unii pe mine. Că tu nu ştii scandalul cu siteul ăsta? Cu copy/paste din alte siteuri sau ziare? Că a scris şi zoso. Şi Adplayers. Că s-a lăsat cu scandal, cu concedieri de PRist Că aşa şi pe dincolo. Băi, fraţilor, să nu mai se nască miliarde pe secundă în China dacă am ştiut. Dar îmi fac datoria să vă trec observaţiile aci pe blog, ca să nu ziceţi că am ceva de ascuns/împărţit/facturat cu cei de la notoriu. Că vă ştiu io pe voi… Oricum îmi place siteul. Am zis.

Acum am câteva momente de simţire bine. Din două motive. Unul şi cel mai important e ştirea că Eagles a ajuns pe locul 1 în Billboardul american cu noul lor album. Şi mă bucur atât de tare pentru ei şi pentru noi, ăştia de ascultăm de o viaţă muzica lor. Al doilea motiv e că am văzut ştirea asta pe notoriu.ro, un site mai recent care mi se pare super ok şi chiar ai ce citi pe el. Şi nu zic asta că îl cunosc şi io pe Vlad Iorga, care prestează la noul site. Bineeeeeee măi, cârcotaşilor, şi de asta zic. Dar siteul oricum e unul mişto de tot.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Două motive de simţire bine”

  1. Bine zici: LONG ROAD OUT OF EDEN e bestiallllll !!!!!! De mult nu mi s-a intamplat sa ascult un new entry atat de fain! EAGLES au fost si vor fi o valoare! Mai tin steagul muzicii bune sus, intre tot felul de manele americane cu pretentii de (s)hit. Bravo lor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)