Două motive de simţire bine

07.11.2007

Update imediat: Abia ce am urcat pe net postu ăsta şi au şi sărit unii pe mine. Că tu nu ştii scandalul cu siteul ăsta? Cu copy/paste din alte siteuri sau ziare? Că a scris şi zoso. Şi Adplayers. Că s-a lăsat cu scandal, cu concedieri de PRist Că aşa şi pe dincolo. Băi, fraţilor, să nu mai se nască miliarde pe secundă în China dacă am ştiut. Dar îmi fac datoria să vă trec observaţiile aci pe blog, ca să nu ziceţi că am ceva de ascuns/împărţit/facturat cu cei de la notoriu. Că vă ştiu io pe voi… Oricum îmi place siteul. Am zis.

Acum am câteva momente de simţire bine. Din două motive. Unul şi cel mai important e ştirea că Eagles a ajuns pe locul 1 în Billboardul american cu noul lor album. Şi mă bucur atât de tare pentru ei şi pentru noi, ăştia de ascultăm de o viaţă muzica lor. Al doilea motiv e că am văzut ştirea asta pe notoriu.ro, un site mai recent care mi se pare super ok şi chiar ai ce citi pe el. Şi nu zic asta că îl cunosc şi io pe Vlad Iorga, care prestează la noul site. Bineeeeeee măi, cârcotaşilor, şi de asta zic. Dar siteul oricum e unul mişto de tot.

2 comentarii la “Două motive de simţire bine

  1. Urmuz Reply

    Bine zici: LONG ROAD OUT OF EDEN e bestiallllll !!!!!! De mult nu mi s-a intamplat sa ascult un new entry atat de fain! EAGLES au fost si vor fi o valoare! Mai tin steagul muzicii bune sus, intre tot felul de manele americane cu pretentii de (s)hit. Bravo lor!

  2. chinezu Reply

    Urmuz:
    iti spun sincer ca imi plac atat de mult baietii astia de foioioioioioi
    jos palaria pentru ei!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.