hei de la Rompetrol vine la Food Truck Festival cu o zona speciala de relaxare

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Că tot v-am recomandat în ultima vreme să încercați meniul de la hei Rompetrol (salate și sandvișuri de mare angajament!) când sunteți pe drumurile patriei, uite că acum puteți să testați bunătățile și la locul faptei, cum ar veni :)) Adică la Food Truck Festival, în Parcul Herastrau, in perioada 1 – 5 iunie.

Noutatea acestei editii consta in participarea Rompetrol la eveniment, care aduce brandul hei din cadrul retelei sale de benzinarii, la Food Truck Festival. hei de la Rompetrol participa la festival cu o zona dedicata pentru relaxare, in cadrul careia organizeaza activitati adresate copiilor, dar si adultilor. Pentru copii, hei o a invitat-o pe Mary Balaban – Food Ambasador Jamie Oliver, pentru un workshop despre cum se gateste sanatos pentru micul dejun.

Adulții se pot relaxa sub umbrelele Rompetrol si se pot răcori cu ajutorul perdelei de prospețime pregatita pentru acest eveniment, pe parcursul intregii perioade de festival. De asemenea, preparatele si bauturile hei pot fi degustate la stand.

Organizatorii Food Truck Festival au pregatit concerte live susținute de Helen (Joi, 1 iunie), Șuie Paparude (Vineri, 2 iunie), Lucia & Muse Quartet (Sambata, 3 iunie), Mr.jurjak (Duminica, 4 iunie). Festivalul începe în fiecare zi de la ora 11:00, iar concertele de la 20:30. Accesul este gratuit.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)