hei de la Rompetrol vine la Food Truck Festival cu o zona speciala de relaxare

Că tot v-am recomandat în ultima vreme să încercați meniul de la hei Rompetrol (salate și sandvișuri de mare angajament!) când sunteți pe drumurile patriei, uite că acum puteți să testați bunătățile și la locul faptei, cum ar veni :)) Adică la Food Truck Festival, în Parcul Herastrau, in perioada 1 – 5 iunie.

Noutatea acestei editii consta in participarea Rompetrol la eveniment, care aduce brandul hei din cadrul retelei sale de benzinarii, la Food Truck Festival. hei de la Rompetrol participa la festival cu o zona dedicata pentru relaxare, in cadrul careia organizeaza activitati adresate copiilor, dar si adultilor. Pentru copii, hei o a invitat-o pe Mary Balaban – Food Ambasador Jamie Oliver, pentru un workshop despre cum se gateste sanatos pentru micul dejun.

Adulții se pot relaxa sub umbrelele Rompetrol si se pot răcori cu ajutorul perdelei de prospețime pregatita pentru acest eveniment, pe parcursul intregii perioade de festival. De asemenea, preparatele si bauturile hei pot fi degustate la stand.

Organizatorii Food Truck Festival au pregatit concerte live susținute de Helen (Joi, 1 iunie), Șuie Paparude (Vineri, 2 iunie), Lucia & Muse Quartet (Sambata, 3 iunie), Mr.jurjak (Duminica, 4 iunie). Festivalul începe în fiecare zi de la ora 11:00, iar concertele de la 20:30. Accesul este gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.