Structo Plus – primul ciment aditivat la sac din România

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Structo Plus cu Duraditiv, un component care îmbunătățește proprietățile betoanelor și asigură durabilitatea produsului final, a fost lansat de Holcim România, unul dintre cei mai importanţi producători de ciment, betoane şi agregate.

Noul Structo Plus, singurul ciment aditivat din România, este un ciment Portland compozit creat de către specialiștii Holcim din România împreună cu experții Centrului de Cercetare şi Dezvoltare LafargeHolcim Lyon. Noul produs reprezintă inovația prin care compania aduce constructorilor profesioniști și beneficiarilor finali materiale de calitate comparabilă cu cele utilizate pe marile șantiere.

Introducerea aditivilor în compoziția de bază a cimentului la sac este o premieră în România, aceștia fiind folosiți de obicei în stațiile de betoane. Acest demers face parte din obiectivul de dezvoltare și inovare din strategia Holcim România, venind în sprijinul clienților cu un produs superior din punct de vedere tehnic.

Ce performanțe aduce Structo Plus

Structo Plus cu Duraditiv răspunde cerințelor de execuție tot mai stricte și nevoilor ce apar în timpul procesului de construcție, iar testele realizate în condiții extreme au arătat o creștere importantă a performanțelor betoanelor preparate pe baza lui:

• 50% mai puține fisuri
Duraditiv asigură o contracție redusă a betoanelor preparate cu noul Structo Plus în comparație cu betoanele obișnuite. Prin urmare, tendința de fisurare imediat după punerea în operă este puternic redusă. Lucrările sunt mai rezistente în timp și arată mai bine.

• 25% rezistență inițială mai mare
Betoanele preparate cu noul Structo Plus au viteza de întărire mult mai mare. Rezistența inițială ridicată înseamnă flexibilitate mai mare în organizarea șantierului și griji mai puține legate de condițiile meteo. Atuuri importante, ținând cont că fiecare proiect este diferit, unic și plin de provocări.

• 20% durabilitate crescută
O condiție esențială pentru ca o construcție să dureze este ca betonul să își păstreze proprietățile în timp. Betoanele poroase și cele susceptibile la contracții se degradează mai repede, iar apariția fisurilor conduce la degradare și probleme structurale în timp. Structo Plus cu Duraditiv diminuează apariția fisurilor și prelungește durata de viață a construcțiilor.

• 15% timp mai scurt de decofrare
Elementele executate cu noul Structo Plus pot fi decofrate rapid, contribuind la accelerarea lucrărilor. Astfel executantul are oportunitatea de a contracta mai multe proiecte, în timp ce beneficiarul își reduce cheltuielile cu închirierea cofrajelor și se poate bucura de finalizarea mai rapidă a lucrărilor.

Despre Noul Structo Plus

Noul Structo Plus este un ciment Portland compozit de tip 42,5 R, creat în laboratoarele Centrului Tehnic Holcim România. Produsul este bazat pe o rețetă optimizată, care încorporează Duraditiv. Noul Structo Plus poate fi folosit pentru o gamă largă de rețete de beton, de la C8/10 până la C30/37, respectiv B150 – B450.

Cimentul, disponibil în saci de 40kg și 20kg, poate fi folosit în toate aplicațiile care țin de construcția unei case: fundație, structură, grinzi, planșee, pereți interiori și exteriori, precum și pentru elemente de zidărie, pavare sau placare.

Noul Structo Plus încorporează inovația inclusiv în designul ambalajului, noul sac fiind proiectat pentru a scoate în evidență beneficiile cimentului și pentru a marca premiera pe care o reprezintă pe piață. Ambalajul a fost conceput pe baza recomandărilor primite atât din partea beneficiarilor, cât și a utilizatorilor de ciment.

Produsul este disponibil la nivel naţional începând cu luna aprilie 2017.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)