Cum vi se pare inițiativa unei bloggerițe „Susține învățatorul copilului tău”?

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Știți de ce vă spun despre campania „Susține învățatorul copilului tău„? Pentru că îmi place tonul pozitiv. Pentru că îmi place că, în loc să îți aleagă să dea cu cineva, cu ceva de pământ, Lucia a decis să facă ceva mult mai greu: să construiască ceva. Iar așa ceva, in my book, primește puncte bonus :)

Dați un ochi și, dacă vă place, implicați-vă. Adică, dacă sunteți bloggeri, să preluați ideea campaniei. Dacă nu sunteți bloggeri (nimeni nu este perfect, desigur :D), puteți sharui informații despre campanie sau puteți scrie propriile povești despre învățători și învățătoare.

Oricum, dacă vreți să aflați mai multe, contactați-o pe Lucia, o să vă dea toate detaliile necesare și ceva ”muniție” dacă vreți să vă implicați mai mult :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cum vi se pare inițiativa unei bloggerițe „Susține învățatorul copilului tău”?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)